ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Αργυρό μετάλλιο για ΣΥΔίτη στους ετήσιους αγώνες TAE KWON DO ΕΔ και ΣΑ 2017



Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αλιβερίου, οι ετήσιοι αγώνες TAE KWON DO των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για το έτος 2017.

Η διοργάνωση των αγώνων είχε ανατεθεί στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αντιπροσωπευτική Ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη και συγκεκριμένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Ανθυποσμηναγός (ΜΗ) Μαρίνα Καραγεώργου της 116 Πτέρυγας Μάχης και ο Σμηνίας (ΤΜΑ) Βασίλειος Λουρδής του Κρατικού Εργοστασίου Αεροπορίας, ενώ ασημένιο ο Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Γεώργιος Σκριβάνος του Αεροδικείου Αθηνών και ο Σμηνίτης (ΔΙΜΕ) Χρήστος Κοντός του Τάγματος του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των ΕΔ και των ΣΑ, καθώς και φίλοι του αθλήματος.

Ο Σχης (ΣΔΓ) Γεώργιος Σκριβάνος, είναι απόφοιτος της ΣΥΔ - 26η σειρά ειδικότητας Ταμειακός.


πηγή haf.gr


1 σχόλιο :