ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων


Σε συνέχεια της από 26/3/2017 Γνωμάτευσης του Νομικού Συμβούλου ΕΑΑΑ για την Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) και επειδή η σχετική δικαστική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ΔΕΝ έχει ακόμη εκτελεστεί από το Δημόσιο, ο Νομικός Σύμβουλος ΕΑΑΑ Υπτχος (ΔΙΚ) Σωτήριος Στρατογιάννης (4ης ΣΥΔ), ενημέρωσε την Ένωση ότι, τα μέλη της μπορούν να προβούν στην υποβολή σχετικής Αίτησης προς το ΓΛΚ (ως το κατωτέρω υπόδειγμα - κάντε κλικ επάνω στην εικόνα για να την κατεβάσετε και την εκτυπώσετε).

Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του κ. Στρατογιάννη, μετά την παρέλευση 2μηνης άπρακτης ενέργειας από το ΓΛΚ, απαιτείται η υποβολή ενστάσεως προς το Ελεγκτικό Συνέδριο δια μέσου του ΓΛΚ, σχέδιο της οποίας θα δημοσιευθεί σε νεώτερη ανάρτησή μας, αλλά και στο επόμενο φύλλο της "ΦΩΝΗΣ του ΣΑΣΥΔΑ".

Όσοι και όσες έχουν ήδη προβεί στην υποβολή της σχετικής ένστασης στο Ελεγκτικό Συνέδριο μέσω του ΓΛΚ, να μην προβούν σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι την εκδίκασή τους.

Το Γρ. Επικοινωνίας ΣΑΣΥΔΑ






κατεβάστε και εκτυπώστε την ΑΙΤΗΣΗ κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα








2 σχόλια :

  1. Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άν μπορείται να διορθώσετε το λίνκ που έχετε αναρτήσει το υπόσειγμα της αίτησης γιατι δεν ανοίγει όταν κάνουμε κλίκ επάνω στην εικόνα. Βγάζει λάθος.Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή