ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ευχές Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ στους υποψηφίους Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ



                                                                                                                                           Υπ' αριθ. 004/2017
                                                                                                                                           Αθήνα, 6 Ιουν 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Ευχές Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ στους υποψηφίους Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017


Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,
μπαίνοντας στον δύσκολο στίβο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας, που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο. Τελειώνει η περίοδος της ξενοιασιάς και της παιδικής αθωότητας και αρχίζει η περίοδος της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας και της υλοποίησης των ονείρων σας.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, αφού από τα ίδια θρανία περάσαμε όλοι μας αλλά και σαν γονείς, ότι για να φτάσετε μέχρι εδώ διανύσατε μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν έναν σημαντικό σταθμό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας, όχι όμως τη μοναδική ή την τελευταία σας ευκαιρία. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο.
Για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα, απαιτείται σοβαρή προσπάθεια, σωστή προετοιμασία, προσήλωση στον στόχο, ψυχραιμία και δύναμη.
Δεν πρέπει να σας διαφεύγει, πως το άγχος λειτουργεί ανασταλτικά σε οποιαδήποτε λειτουργία μας, διώξτε το λοιπόν, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά.
Ακολουθήστε τα όνειρά σας προσηλωμένοι στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας.
Όσοι και όσες δεν κατορθώσουν να εισαχθούν σε σχολές της αρεσκείας τους, πρέπει να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να στοχεύουν ψηλά.
Όλοι και όλες είστε ξεχωριστοί και ξεχωριστές. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν.
Σε μια εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για την χώρα μας, η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον αντάξιο της μακραίωνης ιστορίας μας, επαφίεται κυρίως στις δικές σας πλάτες.
Πιστεύουμε σε εσάς. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, να δώσετε σχήμα στη φαντασία σας, να διαμορφώσετε το μέλλον που ονειρεύεστε και που σας αξίζει.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, σας ευχόμαστε ολόψυχα, Καλή δύναμη  και Καλή Επιτυχία !




Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου