ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εκδηλώσεις Μνήμης "Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη"



Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, πραγματοποιήθηκε στη νήσο Κάρπαθο επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου.

Στην τελετή επίσης παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μέλη Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών, οι Σύλλογοι Αποφοίτων όλων των Σχολών της ΠΑ, οι πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές και πλήθος κόσμου.

Ο ΣΑΣΥΔΑ, κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του κ. Α/ΓΕΑ, εκπροσωπήθηκε από το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλία Ντούβλη-Σγό (ΥΔΚ)ε.α. και τον Κοσμήτορα κ. Φώτιο Αμπλιανίτη-Ασμχο (ΥΠΛ)ε.α. ο οποίος κατέθεσε και το στεφάνι.

Τέλος, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια των παρισταμένων, για τον ΣΥΔίτη αγηματάρχη και το άγημά του, μέλη του οποίου είναι επίσης ΣΥΔίτες και ΣΑΣΥΔίτες.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


 
 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου