ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Προγραμματισμός παραθερισμού ε.α στα ΚΕΔΑ έτους 2017Ανακοινώθηκε από την ΕΑΑΑ ο προγραμματισμός παραθερισμού των αποστράτων στα ΚΕΔΑ έτους 2017 μετά την επεξεργασία των υποβληθέντων αιτήσεων, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο (σε Τακτικούς και Αναπληρωματικούς).

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα του Παραθερισμού 2017

όταν μπείτε στις Καταστάσεις Προγραμματισμού, πατήστε συνδυασμένα τα πλήκτρα "Ctrl" και "F" (Ctrl  F) και στο πλαίσιο που θα ανοίξει στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης γράψτε το επώνυμο που θέλετε να αναζητήσετε ....
Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων παραθερισμού Ε.Α.Α.Α. 2017, προέκυψαν κενά δωμάτια σε οικήματα και motel στο ΚΕΔΑ/Ζ στις παρακάτω περιόδους:


Δικαίωμα Συμπληρωματικής Αίτησης ΜΟΝΟ για τα κενά δωμάτια στο ΚΕΔΑ/Ζ και για τις περιόδους όπου αναφέρονται παραπάνω, έχουν κατά προτεραιότητα:

α. Όσοι έχουν να παραθερίσουν από οκτώ (8) έτη και πάνω,

β. Όλοι οι δικαιούχοι της Ε.Α.Α.Α. με μοριοδότηση.

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ (πατήστε εδώ για να δείτε το έντυπο)

Η υποβολή των συμπληρωματικών αιτήσεων θα γίνει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο FΑΧ: 2103825393 και στο E–mail: eaaa.paratherismos@gmail.com της Ε.Α.Α.Α./Αθηνών αρχόμενης από 10/5/2017 και ώρας 08:00 έως και 19/5/17 και ώρας 14:00.

Αποστολή αιτήσεων εκτός των παραπάνω χρονικών ορίων δε θα λαμβάνονται υπόψη.


ΟΔΗΓΙΕΣ


ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ
Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ είναι να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ με το Γραφείο Παραθερισμού αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ) ή ΟΧΙ το ΑΡΓΟΤΕΡΟ δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για οποιοδήποτε θέρετρο διαφορετικά θα χρεώνονται ότι παραθέρισαν σε κάθε περίπτωση και θα αφαιρούνται (- 70 μόρια).
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ το τελευταίο δεκαήμερο πριν την έναρξη της κάθε παραθεριστικής περιόδου θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ με επίδειξη αποδεικτικών στοιχείων κωλύματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνται ( -70 μόρια ).

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΡΟΔΟ/ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ/ ΤΥΜΠΑΚΙ:
Ενημέρωση το ΑΡΓΟΤΕΡΟ δέκα (10) ημέρες ΠΡΙΝ την έναρξη της περιόδου, για το αν θα παραθερίσουν στα παραπάνω θέρετρα, ταξιδεύοντας με C-130 (υπηρεσιακό Α/φος) ή με ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ (με δικά τους μέσα) και:
   -Ονοματεπώνυμα συμπαραθεριστών
   -Βαθμός συγγένειας συμπαραθεριστών με τον Απόστρατο Δικαιούχο
   -Ηλικίες συμπαραθεριστών, όταν πρόκειται για ανήλικα τέκνα
   -Κινητό τηλέφωνο

AΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ
Είναι καθήκον του Γραφείου Παραθερισμού όταν υπάρξουν κενά δωμάτια από ακυρώσεις Τακτικών, να επικοινωνήσει με τους Αναπληρωματικούς αρχίζοντας από τον πρώτο της λίστας Αναπληρωματικών συνεχίζοντας με τη σειρά κατάταξης τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ Α/Φ C-130
4 άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου για ΡΟΔΟ, ΤΥΜΠΑΚΙ.
3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του δικαιούχου για ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.
(Διευκρινίζεται ότι στις ανωτέρω θέσεις δε συμπεριλαμβάνονται τέκνα έως τεσσάρων (4) ετών, τα οποία δε δεσμεύουν θέση).

Για το Παραθεριστικό Έτος 2017, διατίθεται εφόσον υπάρχει δυνατότητα ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ για μεταφορά των παραθεριστών στο ΚΕΔΑ/Ρόδου και Α/Απ Σαντορίνης κάθε Τρίτη και ένα (1) Υπηρεσιακό Α/Φ για το ΚΕΔΑ/Τυμπακίου, κάθε δεύτερη Πέμπτη. Σύμφωνα με Φ.400/652/Σ.105/10-3-17/ΓΕΑ/Β3/2, καθορίζεται αντίστοιχα ο αριθμός των θέσεων στο Υπηρεσιακό Α/Φ, ως εξής:
Δρομολόγιο Υπηρεσιακού Α/Φ για ΚΕΔΑ/Ρ – Α/Απ Σαντορίνης

Σε δικαιούμενο Προσωπικό της Ε.Α.Α.Α. και μέλη του, δέκα πέντε (15) θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα δίδονται με προτεραιότητα από τον πρώτο τακτικό και μέχρι να εξαντληθούν.
Δρομολόγιο Υπηρεσιακού Α/Φ για ΚΕΔΑ/ Τυμπακίου

Σε δικαιούμενο Προσωπικό της Ε.Α.Α.Α. και μέλη του, είκοσι οκτώ (28) θέσεις. Οι θέσεις αυτές θα δίδονται με προτεραιότητα από τον πρώτο τακτικό και μέχρι να εξαντληθούν.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΕΡΕΤΡΟ
Οι δυνατότητες παραθερισμού αναλόγως με τα δωμάτια σε κάθε θέρετρο έχουν ως ακολούθως:

Ενοικιαζόμενα Σκοτίνας: 16 δωμάτια και στις 6 περιόδους.

ΚΕΔΑ Σκοτίνας: 20 δωμάτια και στις 13 περιόδους.

Ζούμπερι Οικήματα: 23 οικήματα από 1η έως και 10η περίοδο
19 οικήματα από 11η έως και 13η περίοδο.

Ζούμπερι Motel: 33 δωμάτια από 1η έως και 10η περίοδο
28 δωμάτια από 11η έως και 13η περίοδο.

Ρόδο: 2 δωμάτια από 1η έως και 4η περίοδο
4 δωμάτια από 5η έως και 15η περίοδο
2 δωμάτια από 16η έως και 20η περίοδο.

Σαντορίνη: 2 δωμάτια σε όλες τις περιόδους.

Τυμπάκι: 28 δωμάτια από 1η έως και 4η περίοδο
27 δωμάτια από 5η έως και 7η περίοδο
28 δωμάτια την 8η περίοδο.

Άκτιο: 3 δωμάτια από 1η έως και 6η περίοδο
2 δωμάτια από 7η έως και 9η περίοδο
3 δωμάτια από 10η έως και 13η περίοδο.

Χαλκούτσι: 3 δωμάτια σε όλες τις περιόδους.
Ύστερα από επικοινωνία με τους Υπεύθυνους του ΚΕΔΑ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ έχει γίνει συμπίεση των περιόδων, και το ΚΕΔΑ θα λειτουργήσει από 5η περίοδο 1/7/2017 εώς και 10η περίοδο 20-29/8/2017.

Όσοι από τους συναδέλφους που έκαναν αίτηση παραθερισμού, διαπιστώσουν κάποιο λάθος, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Παραθερισμού, για τον απαιτούμενο έλεγχο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 


Τηλέφωνο: 210-3802241, εσωτ. 3

FAX: 210-3825393Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου