ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Δεν είναι πια μαζί μας ....Έφυγε από τη ζωή την 6 Μαι 2017ο αγαπητός συνάδελφος και μέλος του ΣΑΣΥΔΑ, Ασμχος (ΥΜΕ) ε.α. Αργύρης Δημήτριος του Παντελή, κάτοικος εν ζωή Βόλου.

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το 1932 στα Δίδυμα Αργολίδος, κατετάγη το 1954 με την 1η σειρά ΣΥΔ και έλαβε την ειδικότητα του Μετεωρολόγου

Αποστρατεύθηκε το 1983.


Ήταν παντρεμένος με την Ξενιά Αργύρη με την οποία απέκτησαν ένα γιό, τον Παντελή.

Τραγική ειρωνεία, η σύζυγος του εκλιπόντος Ξενιά, απεβίωσε μια ημέρα πριν.

Η εξόδιος ακολουθία, θα ψαλεί αύριο, Δευτέρα 8 Μαι 2017 και ώρα 10:30 στον Ι.Ν. Κοσμά Αιτωλού Βόλου και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΥΔ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Θεσσαλικής γης που θα τον σκεπάζει.
1 σχόλιο :

  1. Δεν τον γνώριζα τον συνάδελφο. Ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία. Εύχομαι στο γιο του, Παντελή, κουράγιο και την εξ' ύψους παρηγορίαν. Ο Θεός να τον αναπαύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή