ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σε τροχιά κινητοποιήσεων από σήμερα οι Ενώσεις Αποστράτων ...



Σε τροχιά κινητοποιήσεων από σήμερα και έως και τις αρχές Ιουνίου οι Ενώσεις Αποστράτων.

Σύμφωνα με την από 16/5/2017 Ανακοίνωση Τύπου του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ενώσεων Αποστράτων, καλούνται τα Μέλη τους, να λάβουν μέρος στις ακόλουθες κινητοποιήσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της ψήφισης του νέου Μνημονίου και των αντιδράσεων κατά του ασφαλιστικού νόμου : 

α.-Την Τετάρτη 17η Μαϊου και ώρα 17.00 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας. 

β.-Την Πέμπτη 18η Μαϊου και ώρα 20.30 στην Πλατεία Συντάγματος σε καθιστική διαμαρτυρία κατά την ψήφιση του νέου Μνημονίου από την Βουλή των Ελλήνων. 

γ.-Την Τρίτη 30η Μαϊου και ώρα 17.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατά του άρθρου 12 του ν.4387/16 που αφορά τις συντάξεις χηρείας. 

δ.-Την Παρασκευή 2α Ιουνίου και ώρα 08.30 έξω από το ΣτΕ κατά την εκδίκαση της προσφυγής μας κατά των διοικητικών πράξεων του Ν.4387/16.

Ο ΣΑΣΥΔΑ καλεί τα Μέλη του να δώσουν δυναμικό παρών.


Διαβάστε την Ανακοίνωση Τύπου εδώ 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου