ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Νόμος του Κράτους το νέο μισθολόγιο Ε.Δ. και Σ.Α.


Με διαδικασίες εξπρές δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αποτελεί πλέον νόμο του Κράτους (ν.4472/2017 ΦΕΚ 74Α'/19-5-2017) το νεοψηφισθέν μισθολόγιο Ε.Δ. και Σ.Α. που χαρακτηρίσθηκε, όχι άδικα, "ταφόπλακα" στις αποδοχές τόσο των νεοεισερχόμενων όσο και των παλαιών στον ευαίσθητο Κλάδο της Εθνικής Άμυνας, υπηρετούντων συναδέλφων.

Σε μια περίοδο κρίσιμη για την Εθνικής μας ασφάλεια, σε μια γειτονιά "καζάνι που βράζει" και με την τουρκική προκλητικότητα να μετατρέπεται σε επιθετικότητα, το έμψυχο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων, μέσα από την απαράδεκτη κατηγοριοποίησή του σε "πατρικίους και πληβείους", δέχεται ακόμα ένα πλήγμα, πιο σοβαρό και πιο επικίνδυνο αυτή τη φορά, για τη συνοχή του.

Πλήρης απαξίωση των αποφοίτων των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), παρά την πολυδιαφημισμένη "αναβάθμισή τους" με τον περσινό νόμο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Κι αν ακόμη δεν επιτευχθεί άμεσα ο διακαής πόθος των ηγητόρων των Ε.Δ., δημιουργίας του Σώματος Υπαξιωματικών, οι προελεύσεως ΑΣΣΥ Αξκοί, δεν είναι μόνο νεώτεροι στην αρχαιότητα έναντι των ομοιοβάθμων τους προελεύσεως ΑΣΕΙ, αλλά και χαμηλότερα αμειβόμενοι πλέον.


διαβάστε εδώ όλο το ν.4472/2017

και εδώ το νέο μισθολόγιο (σελ 1058-1065)




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου