ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας επίσημου blog του ΣΑΣΥΔΑ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι, εν ενεργεία και απόστρατοι απόφοιτοι της ΣΥΔ 

βρίσκεστε στο επίσημο blog του Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α. το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σγό ε.α. (ΥΔΚ) Ηλία Ντούβλη (25η Σειρά - Στρατολόγος) την 7 Νοε 2014 κατόπιν επιθυμίας του Προεδρείου του Συλλόγου.

1 σχόλιο :

  1. Χαιρετίζω με ιδιαίτερη χαρά το επίσημο blog του ΣΑΣΥΔΑ. Εύχομαι καλή διαχείριση και δραστηριοποίησή του στην ενημέρωση και την προβολή θεμάτων, τα οποία αποκλειστικά αφορούν τους αποφοίτους ΣΑΣΥΔΑ ή και τους αποφοίτους ΑΣΣΥ, αλλά και το προσωπικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας, γενικότερα, όπου γαλουχηθήκαμε με αξίες, ιδανικά, συναδελφικότητα. Έχοντας αρκετή και μακρά εμπειρία σχετικά με το πνεύμα λειτουργίας και αντιμετώπισης των θεμάτων μας, κρίνω σκόπιμο να σας ευχηθώ δύναμη, αγωνιστικότητα, σοβαρότητα, συναδελφική αλληλεγγύη, ΕΝΟΤΗΤΑ, αγάπη. Όλοι μας ανεξαρτήτως ειδικότητας, προέλευσης, βαθμού δεν πρέπει να ξεχνάμε εκείνα που μας ενώνανε και πρέπει να ξεχνάμε εκείνα που τείνουν να μας χωρίζουν και σήμερα, θεωρώντας ότι και σήμερα μπορούμε ασκούμε εξουσία και μέσα από την ιδιότητα του απόστρατου. Ας αφήσουμε τη θεωρία περί ¨ισχύος εν τη ενώσει¨ και ας γίνουμε ρεαλιστές, να το κάνουμε πράξη.Ας απαλλαγούμε από το ¨σύνδρομο του στρατοπέδου¨, πλέον. Με εκτίμηση. Παναγιώτης Καράμπελας, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή