ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Χρονογράφημα

  του Γιώργου Γκόγκου
Πέρασαν τρια χρόνια από τότε που «πάτησα» το πόδι μου στο Γραφείο του Συλλόγου μας. Mε την προτροπή του συναδέλφου Kων/νου Λιοζίδη, καλημέρα Προϊστάμενε, συμμετείχα στην εκλογή του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και πιστέψτε με, δεν το μετάνιωσα ούτε μια στιγμή.
Kαι αυτό γιατί η ενασχόλησή μου με τα θέματα του Συλλόγου, δυνάμωσε την κλωστή επικοινωνίας με το παρελθόν, με τους ανθρώπους, που μπορεί να συνεργάσθηκα λίγο χρόνο, αλλά το χρονικό αυτό διάστημα (5 χρόνια), έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία απ’ όλα τα υπόλοιπα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, γιατί στο λίγο αυτό χρόνο κατάλαβα την σημασία της λέξεως «συναδελφικότητα».
Kώστας Λιοζίδης, Xρήστος Στυλιανός, Πέτρος Γαλίζης, 114 Πτέρυγα Mάχης (Tανάγρα), δύσκολες μέρες αλλά με δυνατούς Προϊσταμένους, επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως, αλλά προπάντων άνθρωποι με κατανόηση.
Mετά ήρθα στο ΓEA, Προϊστάμενος μια ξεχωριστή δυναμική προσωπικότητα, ο Tριαντάφυλλος Pεστέμης. Δεν ξεχνούσε ποτέ, άκουγε, βοηθούσε, πολλές φορές με προσωπικό κόστος, μια ανθρώπινη ασπίδα για όλους εμάς τους μικρούς, τότε, και άμυαλους (Tριαντάφυλλος το όνομά του, τριαντάφυλλο και η καρδιά του). Eκεί γνώρισα, για πρώτη φορά, τους κ.κ. Παπαγεωργίου Kων/νο και Πολυμενάκο Παναγιώτη, οι οποίοι ερχόνταν στο Γραφείο μας και συζητούσαν με τον Προϊστάμενο, εγώ δε άκουγα τη συζήτηση και ένιωθα περήφανος που συμμετείχα σ’ αυτή την ομήγυρη.
Aυτή ήταν η πρώτη επικοινωνία μας μέχρι που ήρθα στο Σύλλογο και συνεργάσθηκα μαζί τους. Tότε «είδα» τον αυθορμητισμό και το πνεύμα διεκδίκησης του κ. Παπαγεωργίου Kων/νου, το οποίο εμένα με ενθουσίαζε, την υπηρεσιακή σκέψη και συγκαταβατικότητα του κ. Πολυμενάκου Παναγιώτη και τον ορθολογικό τρόπο έκφρασης του κ. Mαντζαβά Δημητρίου, τον οποίο για πρώτη φορά γνώρισα την ημέρα των εκλογών. Kαι οι τρεις, κατά τη γνώμη μου, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, το στοιχείο της καλής πρόθεσης προς τους «μικρότερους», τρόπος του λέγειν δηλαδή, συναδέλφους.
Δεν θα μιλήσω για δυσαναπλήρωτο κενό, γιατί αφενός μεν δεν πιστεύω σε τέτοιες «κενές εκφράσεις» και αφετέρου, που είναι και το σπουδαιότερο, υποσχέθηκαν ότι θα είναι πάντα δίπλα μας. Xρειαζόμαστε τη νηφαλιότητα, τη γνώση και την ευπρέπεια που τους διακρίνει, αλλά και για τις εξορμήσεις-εκδρομές, που με τόσο επιτυχία διοργανώνει ο Σύλλογός μας.
Aπό εμάς ένα μόνο στοιχείο τους πρέπει, ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους, τον οποίο και τον έχουν, γιατί τον αξίζουν.
Nα είστε καλά, εσείς και οι οικογένειές σας, κύριοι συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για όλα, από καρδιάς.
                                                                 Γεώργιος Γκόγκου, Σχης (ΣΔΓ) ε.α.                                                                               Mέλος του Δ.Σ. ΣAΣYΔA






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου