ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Συναδελφική Πρόσκληση




Αγαπητέ Συνάδελφε ε.ε. ή ε.α.,

Απευθυνόμαστε σε σένα, τον πρώην Δόκιμο της Σχολής μας, τον συνοδοιπόρο για πολλά χρόνια στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας και σε καλούμε να έρθεις κοντά μας, σε καλούμε να εγγραφείς στο Σύλλογο Αποφοίτων ΣΥΔ Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ).

Το 1954, το μήνα Οκτώβριο, η πρώτη σειρά περνούσε τις πύλες της Σχολής μας, σήμερα, μετά από 60 χρόνια, όλοι ανεξαιρέτως, αποδέχονται ότι οι 2500 συνάδελφοι, που αποφοίτησαν από τη ΣΥΔ, συνέβαλαν και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του ρόλου και της αποστολής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κάποια στιγμή όμως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, και με βαριά καρδιά, αποχωριζόμαστε τις Υπηρεσίες – Μονάδες της Π.Α., χωρίς να καταλάβουμε ότι πέρασαν 30-35 χρόνια από τη ζωή μας.

Αυτό το κενό που μας δημιουργείται, αυτή τη νοσταλγία που φωλιάζει στην ψυχή μας, αυτή την ανάγκη που έχουμε όλοι εμείς να μη ξεχάσουμε το παρελθόν μας, επιχειρεί να καλύψει ο Σύλλογός μας. 

Ένας Σύλλογος, του οποίου η λειτουργία, η καθαρότητα των στόχων του, η συνύπαρξη των μελών του αλλά και η αγαστή συνεργασία των συναδέλφων που συγκροτούν τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια, αποτελεί πρότυπο για την σύσταση παρομοίων Συλλόγων. 

Η δυναμική όμως του Συλλόγου απαιτεί συλλογική προσπάθεια, απαιτεί συμπόρευση όλων των αποφοίτων της Σχολής μας και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την εγγραφή όλων των εν ενεργεία και αποστράτων στο δυναμολόγιο του Συλλόγου μας

Ελάτε λοιπόν στο Σύλλογό μας και εγγραφείτε με την καταβολή 20 Ευρώ (10 Ευρώ η ετήσια συνδρομή και 10 Ευρώ εφάπαξ δικαίωμα εγγραφής). Οι εγγραφές λαμβάνουν χώρα, είτε με την αυτοπρόσωπη εμφάνισή σας στα Γραφεία μας από Δευτέρα έως και Πέμπτη (10π.μ. – 12μ.μ.), είτε με την καταβολή του ανωτέρω ποσού (20 Ευρώ) στην Εθνική Τράπεζα (αρ. λογαριασμού 040/711856-25 ΕΤΕ).

Η βιωσιμότητα του Συλλόγου μας επαφίεται στα μέλη του, επαφίεται σε όλους εσάς, αφού το μοναδικό έσοδό του είναι η συνδρομή των μελών του

Ενημερώσατε όλους τους συναδέλφους της σειράς σας για την ύπαρξη του Συλλόγου και προτρέψτε τους να έρθουν κοντά μας. Προσδοκούμε στη συμμετοχή σας, ευελπιστούμε στην συμπόρευση όλων των συναδέλφων για ένα κοινό στόχο, που είναι η συνέχιση της λειτουργίας-ύπαρξης του Συλλόγου μας

Αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας. 


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

Ταξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος 
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου