ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα κ. Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί την περίοδο αυτή, ο Σύλλογος επιχειρεί δυναμικά να ανοίξει τους ορίζοντές του και να προσκαλέσει το σύνολο των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξκών - Υπξκών που αποφοίτησαν από τη ΣΥΔ, στις τάξεις του.

Στην προσπάθειά μας αυτή συνηγορούν πράξεις και γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός του Νοεμβρίου, το μήνα που γιορτάσαμε τη Σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και λοιπών Ασωμάτων Δυνάμεων, προστατών της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερος οιωνός, για τα επόμενα βήματα, το γεγονός αυτό.

Μετά την αποστολή προς τους συναδέλφους, επιστολής πρόσκλησης εγγραφής τους στο Σύλλογό μας, σήμερα, ευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να χαιρετήσω τη λειτουργία του επίσημου blog του ΣΑΣΥΔΑ. Θα ήταν παράλειψή μου να μην συγχαρώ τον δημιουργό αυτής της σελίδας, τον Σγό ε.α. Ηλία Ντούβλη.


Τώρα πλέον θα μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα, να εκφράζουμε τις απόψεις μας, να καθιστούμε κοινωνούς των αντιλήψεων-προτάσεών μας, επι θεμάτων ουσίας (σταδιοδρομία, εξέλιξη, διοικητική μέριμνα κλπ) άμεσα και το σπουδαιότερο να προκαλείται εποικοδομητικός διάλογος, μεταξύ των συναδέλφων, ώστε η τελική θέση του Συλλόγου να είναι απόρροια συγκερασμού όλων των απόψεων.

Τέλος επισημαίνω, για άλλη μια φορά, τη σπουδαιότητα των ημερομηνιών της 28ης Νοεμβρίου, που εορτάζουμε τα 60χρονα λειτουργίας της Σχολής μας στην Α/Β Σέδες και της 29ης Νοεμβρίου, κατά την οποία θα λάβει χώρα η διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Μπροστά μας έχουμε μείζονα θέματα όπως η πλήρης αποκατάστασή μας στη μισθολογία της 31-7-2012, η νέα νομοθετική ρύθμιση περί ιεραρχίας & προαγωγών των στελεχών Ε.Δ., το νέο μισθολόγιο, η βιωσιμότητα του ΜΤΑ και κυρίως η αναβάθμιση των Σχολών ΑΣΣΥ, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία. 

Γι' αυτό και θέλουμε τη συμπαράσταση όλων σας.

Όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να είναι παρόντες. Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας.




Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ταξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος
Πρόεδρος




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου