ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στο ΣΑΣΥΔΑ




Σε κλίμα συναδελφικότητας πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΑΣΥΔΑ, στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5 - 7ος όροφος) 

Το Προεδρείο της Γ.Σ. απάρτιζαν ο Ασμχος ε.α. Νικ. Καλέντζος - Πρόεδρος και ο Σγός ε.α. Ιωάν. Λιάπης - Μέλος.

Μετά το σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. Ταξχος ε.α. Γεώρ. Ρούσσος υπέβαλε για έγκριση στο Σώμα την Έκθεση Πεπραγμένων ενώ τον ακολούθησε στο βήμα ο Ταμίας Σμχος ε.α. Ευάγ. Χάδλας  καταθέτοντας αντίστοιχα τον Οικονομικό Απολογισμό.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση των θεμάτων Ημερησίας Διατάξεως και η λήψη αποφάσεων με αποκλειστικό γνώμονα την προαγωγή του έργου του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος παρουσίασε στο εκλογικό σώμα τους υποψηφίους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή της επόμενης τριετίας 2015-17.


Περατωθείσας της συζήτησης, η Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους Υπτχο ε.α. Οδυσ. Μαρικάκη - Πρόεδρο, Ασμχο ε.α. Απόστ. Οικονόμου και Σγό ε.α. Κων. Κτιστάκη ως Μέλη, προχώρησαν στην εκλογική διαδικασία τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν με σχετικό Δελτίο Τύπου.


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου