ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ορκωμοσία Πρωτοετών Δοκίμων 1ης σειράς ΣΜYA


Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, η ορκωμοσία των πρωτοετών Δοκίμων της 1ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αντιπροσωπείες των παραγωγικών Σχολών των ΕΔ, μέλη ενώσεων αποστράτων και συλλόγωνκαθώς και συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν εξήντα ένας (161) Δόκιμοι, από τους οποίους εκατόν πενήντα (150) από την Ελλάδα, και έντεκα (11) από την Κύπρο.

Η τελετή έκλεισε με την εντυπωσιακή παρουσία της Διμοιρίας Επιδείξεων ΣΤΥΑ.

Ο ΣΑΣΥΔΑ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ρούσσο-Ταξχο (Ο)ε.α., το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλία Ντούβλη-Σγό (ΥΔΚ)ε.α. και το Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Ιωάννη Λιάπη-Σγό (ΥΟΚ)ε.α.









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου