ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ορκωμοσία Νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας


Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε, παρουσία της Αυτού Εξοχότης του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Κύπρου, κ. Σάββας Αγγελίδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ Φώτης Κουβέλης, εκπρόσωποι των Κομμάτων της Βουλής, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος (ΛΣ) Σταμάτιος Ράπτης, εκπρόσωποι των Αρχηγών του Στρατού Ξηράς, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΕΙ-ΑΣΥ Π.Α., συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.

Συνολικά ορκίστηκαν πενήντα επτά (57) Ανθυποσμηναγοί, εκ των οποίων πενήντα (50) από την Ελλάδα, πέντε (5) από την Κύπρο και δύο (2) από το Μαυροβούνιο.

Ο ΣΑΣΥΔΑ, επίσημα προσκεκλημένος, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κ. Γεώργιο Ρούσσο-Ταξχο (Ο) ε.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου