ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Η 53η σειρά ΣΥΔ σε ΑΤΑ και Μονάδες περιοχής ΛαρίσηςΤην Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, ο Διοικητής, Σμήναρχος (Ι) Στυλιανός Ζαγκουμίδης και οι σπουδαστές της 3ης Τάξης της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) επισκέφθηκαν το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), όπου τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής Β’ Κλάδου του Αρχηγείου, Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Κελλάρης, στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 110 Πτέρυγα Μάχης, την 140 Σμηναρχία Επιχειρήσεων Πληροφοριών Ηλεκτρονικού Πολέμου, το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και το 1ο Αεροπορικό Κέντρο Ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου και των Μονάδων του, καθώς και τον τρόπο διεξαγωγής και ελέγχου των Αεροπορικών Επιχειρήσεων.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου