ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Επίσημη συμμετοχή ΣΑΣΥΔΑ στη δημιουργία του Μουσειακού Χώρου Σχολών Υπαξιωματικών Π.Α.



Γνωρίζεται ότι με επιστολή της Π.Α. που έλαβε σήμερα ο ΣΑΣΥΔΑ, ενημερώθηκε για τα εξής :


" Κύριε Πρόεδρε,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι κατόπιν κατευθύνσεων από την Ηγεσία της Π.Α. για την ανάδειξη της ιστορίας των Σχολών Υπαξιωματικών της ΠΑ (ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ-ΣΜΥΑ), σχεδιάζεται να διαμορφωθεί ανάλογος μουσειακός χώρος σε αίθουσα του Μουσείου ΠΑ στην ΑΒ Δεκέλειας

Σκοπός του Μουσείου, θα είναι η διατήρηση των ιστορικών κειμηλίων των Σχολών Υπαξιωματικών της Π.Α. και η προβολή της ιστορικής διαδρομής και της συνεισφοράς τους στο έργο και στην αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Γνωρίζοντας την αγάπη των μελών σας για τη Σχολή από την οποία αποφοίτησαν, αλλά και το μεράκι τους να βοηθήσουν όσο μπορούν σε πρωτοβουλίες προβολής της, θεωρώ ότι η συμβολή του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ) τόσο στο σχεδιασμό του χώρου του Μουσείου όσο και στην επιλογή/εμπλουτισμό των εκθεμάτων του, πέρα από ευπρόσδεκτη είναι και αναγκαία.

Θα σας παρακαλούσα όπως μεριμνήσετε για την σχετική ενημέρωση των Μελών σας και τον ορισμό αντίστοιχων εκπροσώπου/ων σας, προκειμένου να επιτευχθεί απευθείας επικοινωνία και συντονισμός με την Πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής Μουσείου (.....) .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας και εύχομαι υγεία και ευημερία σε εσάς και στα Μέλη σας.  

Με Τιμή
.......           "


Να θυμίσουμε ότι, στις συναντήσεις του Προεδρείου ΣΑΣΥΔΑ, με τον κ.Α/ΓΕΑ (στις 28/3/2017 και στις 5/12/2017), με τον κ.Δκτή/ΣΜΥΑ (στις 20/12/2017) και τον κ.Δ/ΔΑΕ (στις 9/5/2018), ένα από τα επίσημα υποβληθέντα - αιτήματα αναφορικά με το αρχειακό/μουσειακό υλικό ΣΥΔ - ήταν και αυτό της δημιουργίας και στην Α/Β Δεκέλειας, μουσειακού χώρου έκθεσης των ιστορικών κειμηλίων, προβολής της ιστορικής διαδρομής και της συνεισφοράς της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, στο έργο και την αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου