ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως στα πληρώµατα ελικοπτέρων ΠΝ και ΠΑ για τη διάσωση στο Ε/Γ – Ο/Γ "Norman Atlantic"

Το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απένειμε o Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στα πληρώματα Ε/Π της ΠΑ και του ΠΝ που συμμετείχαν στη διάσωση επιβαινόντων κατά την πυρκαγιά μεγάλης έκτασης που εκδηλώθηκε στο Ε/Γ-Ο/Γ "NORMAN ATLANTIC" εν πλω στην Αδριατική Θάλασσα από 28 έως και 30 Δεκ 2014.

Ανάμεσα στα πληρώματα και ο Επγός (Ι) Ιωάν. Καλέμος γιός του Σμχου (ΥΥΔ) ε.α. Παν. Καλέμου (6ης σειράς).




Το Μετάλλιο Εξόχου Πράξεως απονέμεται στο στρατιωτικό προσωπικό σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εν ζωή ή μετά θάνατο, για τέλεση εξόχων πράξεων αποκλειστικώς εν καιρώ ειρήνης, οι οποίες δεν σχετίζονται κατ' ανάγκη με τα στρατιωτικά πράγματα και οι οποίες τελέσθηκαν εντός ή εκτός των πλαισίων διατεταγμένης υπηρεσίας και που αφορούν:
  •    Στην τέλεση πράξεως αυτοθυσίας.
  •    Σε θάνατο ή βαρύ τραυματισμό από ατύχημα, κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας.
  •    Σε ενέργεια που υπερβαίνει κατά πολύ την εκτέλεση του καλώς εννοούμενου καθήκοντος και επισύρει ανεπιφύλακτα το θαυμασμό και την εκτίμηση της κοινής γνώμης.
  •    Σε πράξη, για την τέλεση της οποίας η ζωή του προτεινομένου εξετέθη αποδεδειγμένα σε προφανή και άμεσο κίνδυνο.......
Για να κατεβάσετε την Απόφαση από το Δι@υγεια και να δείτε τα ονοματεπώνυμα των πληρωμάτων πατήστε εδώ


( μερική αναδημοσίευση από το aeroporiapostratos )

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου