ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Περί συνθέσεως ΔΣ της ΕΑΑΑ ...


Σε συνέχεια των επιστολών κ.κ. Προέδρου και Αντιπροέδρου ΕΑΑΑ με αποδέκτη τον κ. ΥΕΘΑ, το Συντονιστικό των Συλλόγων-Σωματείων αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α. και ΠΑ.Σ.ΟΙ.Π.Α. απέστειλε με τη σειρά του στον κ. ΥΕΘΑ, την ακόλουθη κοινή Επιστολή

"Κύριε Υπουργέ,
Οι διχαστικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις των κ.κ. Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ., της ΕΑΑΑ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν  μόνο τους ιδίους, εμφανίζονται και πάλι στο προσκήνιο της επικαιρότητας, ως φαντάσματα παλαιάς εποχής, μετά τη γενική κατακραυγή που προκάλεσαν, πανελλαδικά, οι μεθοδευμένες, κατά τα τελευταίο έτος θητείας τους, ενέργειές τους, για αλλαγή του νομικού πλαισίου που ρυθμίζει τα θέματα εκλογής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
            Η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία τους δεν ενεκρίθη ομόφωνα από το Δ.Σ. όπως ανακριβώς αναφέρεται στα αναγραφόμενά τους, αφού ψηφίστηκε μόνο από τα έξι (6) παρόντα μέλη σε σύνολο έντεκα (11) μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ., είχε δε ως μοναδικό στόχο, με το πρόσχημα της πολυφωνίας, να καταστήσει την πλειοψηφία των μελών της ΕΑΑΑ, μειοψηφία στην εκπροσώπησή της στο Δ.Σ. αυτής.
            Από το περιεχόμενο των κειμένων τους, και ειδικότερα από αυτό του κ. Αντιπροέδρου Κων/νου Δελλή (παραίτησή του), ο οποίος σημειωτέον ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως Δόκιμος Υπαξιωματικός 12ης σειράς ΣΤΥΑ, αναδύονται στοιχεία εμπάθειας και υποβάθμισης για το 70% των μελών της ΕΑΑΑ, δηλαδή για τα μέλη που τους ψήφισε και τους εξέλεξε για να τους εκπροσωπούν, τα οποία όμως αποτελούν τελευταία ακούσματα ενός συστήματος που το μοναδικό του μέλημα ήταν η επαναφορά, με τον μανδύα του εκσυγχρονισμού, διατάξεων που κατήργησε ο ν.1911/90 και η, σε εκτέλεση των διατάξεων αυτού, εκδοθείσα, με ημερομηνία 20 Αυγ 2002, ΚΥΑ, ώστε να ποδοπατηθεί η βασική αρχή της δημοκρατίας, που δεν είναι άλλη από την αρχή της πλειοψηφίας. ...... "
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή εδώ








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου