ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Χορήγηση Ξίφους σε Αξκούς ΠΑ προέλευσης ΑΣΣΥ

Το τελευταίο διάστημα, στο ΣΑΣΥΔΑ τίθεται από συναδέλφους Αξκούς ε.ε. και ε.α. προελεύσεως ΑΣΣΥ, το θέμα της μη απονομής του δικαιούμενου ξίφους μετά την προαγωγή τους στο βαθμό του Ανθυποσμηναγού.

Από σχετική έρευνα που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, προκύπτει ότι έχει απονεμηθεί ξίφος, μόνο στους εννέα (9) πρώτους αποφοίτους της 27ης σειράς.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, πως στους υπολοίπους αποφοίτους της συγκεκριμένης σειράς, δεν έχει απονεμηθεί το ξίφος ενώ έχουν παρέλθει οκτώ (8) έτη από την ονομασία τους σε Ανθσγούς (2007), χωρίς να υπολογίσουμε τις επόμενες σειρές Αξκών.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΣΑΣΥΔΑ απέστειλε σχετική επιστολή στον κ. Α/ΓΕΑ, προκειμένου να δοθεί λύση σε αυτό το μικρού κόστους για την Υπηρεσία αλλά μεγάλης συναισθηματικής σημασίας για τους δικαιούχους, ζήτημα.
Διαβάστε την επιστολή εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου