ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΣΥΔΑ - Δελτίο Τύπου



Υπ' αριθ. 001/2015
Αθήνα, 5 Φεβ 2015 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΣΥΔΑ

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6μμ, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Ταφίλης, ο εκπρόσωπος ΥΠΕΘΑ Σμχος (Ι) Γεώργιος Ανεψιού, ο εκπρόσωπος κ. Α/ΓΕΑ Επγός (Ι) Βασίλειος Κωστούλας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ Υπτχος ε.α. Κωνσταντίνος Δελής, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΙ Απτχος ε.α. Ευάγγελος Γεωργούσης, ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΑΣΣ Απχος ε.α. Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣ Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΑ Πρέβεζας Σμχος ε.α. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, ο Πρόεδρος του ΣΑΙΡ Ασμχος ε.α. Ιωάννης Κρανιάς, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΙΠΑ κ. Μιράντα Παπασταύρου, ο εκπρόσωπος του ΕΣΜΑ Ταξχος ε.α. Νικόλαος Μαργαρίτης, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔ Ταξχος ε.α. Ευάγγελος Μαντής, ο διατελέσας Δκτης ΣΥΔ Ταξχος ε.α. Κωνσταντίνος Μπίμπιζας-Πίνης, ο Αρχηγός 1ης Σειράς ΣΥΔ Σμχος ε.α. Γεώργιος Καμποσιώρας, το μέλος Δ.Σ. ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ Ανπχος Δημήτριος Δέδης, το μέλος Δ.Σ. ΣΑΣΜΥΝ Ανπχος Γεράσιμος Βασιλάκης, ο εκπρόσωπος της ΑΝΕΑΕΔ Σμχος ε.α. Ευθύμιος Γκιτέρσος, το μέλος Δ.Σ. ΕΣΠΕΑ Επγός Ευστράτιος Σουργκούνης και πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, εκτός των άλλων, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του ιδίου και των Μελών του ΔΣ, στις οικογένειες των αδικοχαμένων χειριστών μας στο πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα στο Albacete της Ισπανίας. Μνημόνευσε επίσης τους τρεις ηρωικά πεσόντες συναδέλφους - πλήρωμα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια την 31/1/1996 και τους εξήντα τρεις πεσόντες συναδέλφους της Πολεμικής Αεροπορίας – μεταξύ αυτών και τριών αποφοίτων ΣΥΔ – στο αεροπορικό δυστύχημα αεροσκάφους C-130 στο όρος Όρθρυς την 5/2/1991, τηρώντας "ενός λεπτού σιγή".
Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του κ. ΑΝΥΕΘΑ, ο Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Γιάννης Ταφίλης.
Τέλος ο πατήρ Γεώργιος της Δνσης Θρησκευτικού του ΓΕΑ, ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ το φλουρί έπεσε στην κ. Χάδλα.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος ε.α. Ηλίας Ντούβλης.
                                                                                    Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου