ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος ΣΥΔ



Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη ΣΥΔ την 24 Φεβ από ώρα 11:00 έως 13:00 σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΑΧΕΠΑ".

Αιμοδότες θα είναι το υπηρετών Στρατιωτικό - Πολιτικό Προσωπικό και Δόκιμοι της Σχολής, ενώ ενθαρρύνεται η συμμετοχή των αποφοίτων ε.ε. και ε.α. και φίλοι της ΣΥΔ.

Οι εκτός Α/Β Σέδες αιμοδότες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Γρ. Ασφαλείας (τηλ. 2310-405408), τουλάχιστον μία (1) ημέρα πριν την αιμοδοσία, για την εξασφάλιση της προβλεπόμενης Έγκρισης Εισόδου.

Γνωρίζεται επίσης ότι όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας της χώρας, δίνοντας αίμα "Υπέρ Τράπεζας Αίματος ΣΥΔ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης" ενημερώνοντας παράλληλα στη Σχολή στο παραπάνω τηλέφωνο.

Ο ΣΑΣΥΔΑ, συγχαίρει το Διοικητή της Σχολής για την πρωτοβουλία του, προτρέπει δε τα Μέλη του ανά την επικράτεια, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου