ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Μια ΣΥΔίτισσα επικεφαλής της "Διμοιρίας Επιδείξεων της A' 2015 ΕΣΣΟ" στην 124 ΠΒΕ

(αναδημοσίευση από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

"Εντυπωσίασε δύο φορές τους συγκεντρωμένους γονείς και επισκέπτες των νεοορκισθέντων σμηνιτών της ΠΑ στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως στην Τρίπολη η «Διμοιρία Επιδείξεων» της Μονάδος, η οποία αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από νέους σμηνίτες «ηλικίας» 20 ημερών.

Η πρώτη είναι με το πρόγραμμα που παρουσίασε στον Αναπληρωτή Υπουργός Εθνικής Αμύνης Κώστα ήσυχο, στον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά και στον κόσμο.

Η δεύτερη γιατί επικεφαλής αυτής της Διμοιρίας και ο βασικός "υπεύθυνος" των όσων παρουσίασαν οι νέοι σμηνίτες ήταν μία νεαρή υπαξιωματικός της ΠΑ, η Σμηνίας Μπεκιάρη ειδικότητος Άμυνας – Φρούρησης, η οποία μετά το πέρας της επιδείξεως παρουσιάστηκε ενώπιον των επισήμων για αναφορά και βεβαίως για να λάβει και τα συγχαρητήρια του ΑΝΥΕΘΑ. "



Η Ελένη Μπεκιάρη είναι απόφοιτη της 48ης Σειράς ΣΥΔ, ειδικότητας Αμύνης Αεροδρομίων και υπηρετεί στην 124 ΠΒΕ από την ονομασία της σε Σμία έως σήμερα. Κατάγεται από το Προάστιο νομού Καρδίτσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ τη συγχαίρει !





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου