ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΑΣΥΔΑ στο Παράρτημα Μαγνησίας της ΕΑΑΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Προεδρείο Δ.Σ. και Μέλη του Συλλόγου στα Γραφεία του Παραρτήματος Μαγνησίας της ΕΑΑΑ στην πόλη της Βόλου, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτ 2018.
Τους επισκέπτες, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Βύρων Καρτσάνας-Ασμχος ε.α. και το Μέλος Δ.Σ. κ. Δημήτριος Σιφνιώτης-Σγός ε.α., ενώ παρευρέθησαν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Παναγιώτης Τσούνης-Υπτχος ε.α. και αρκετοί ΣΥΔίτες - μέλη ή μή ΣΑΣΥΔΑ.
Μετά το καλωσόρισμα, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ενημέρωσε εκτενώς για τις δράσεις και πεπραγμένα της Διοίκησης.
Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Προέδρου Παραρτήματος και του Προέδρου ΣΑΣΥΔΑ κ. Γεωργίου Ρούσσου-Ταξχου ε.α. 
Στη συνέχεια, ο Γεν.Γραμματέας ΣΑΣΥΔΑ κ. Ηλίας Ντούβλης-Σγός ε.α., παρέδωσε στον τοπικό Εκπρόσωπο ΣΑΣΥΔΑ κ. Δημήτριο Σιφνιώτη-Σγό ε.α., το θυρεό-λογότυπο, το ρολόι τοίχου, την κούπα και την laneyard του ΣΑΣΥΔΑ, στα πλαίσια της ευγενούς φιλοξενίας του Εκπροσώπου ΣΑΣΥΔΑ, στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απόδοση ρολογιού τοίχου ΣΑΣΥΔΑ, στο Μέλος ΣΑΣΥΔΑ και εκλεκτό συνάδελφο κ. Απόστολο Δουλγέρη-Επγό (ΥΥΔ)ε.α. (17ης σειράς) για τη συνολική προσφορά του στο Σύλλογο και τη διοργάνωση της ετήσιας Αρτοκλασίας 2018 στη Μακρυνίτσα.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με ΣΥΔίτες-μέλη ή μή ΣΑΣΥΔΑ της ευρύτερης περιοχής, σε γνωστή τοπική ταβέρνα.
Ο ΣΑΣΥΔΑ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη Δ.Σ. του Παραρτήματος για τη φιλοξενία και αναμένει την ανταπόδοση της επίσκεψης στην Αθήνα.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου