ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

"Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες και Αποβιώσαντες την ώρα του καθήκοντος και λοιπούς θανόντες αποφοίτους ΣΥΔ 2018"


Την Κυριακή, 2 Δεκ 2018 και ώρα 10:30, ο Σύλλογος, θα τελέσει στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης Αθηνών, την καθιερωμένη ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Πεσόντες και Αποβιώσαντες την ώρα του καθήκοντος και λοιπούς θανόντες αποφοίτους της Σχολής μας.

Στην τελετή, έχουν προσκληθεί επίσημα να παραστούν, η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία, ο Δκτής/ΣΜΥΑ, ο Πρόεδρος ΜΤΑ, ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ, ο Πρόεδρος ΠΟΜΕΝΣ, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Π.Α., οι Πρόεδροι των Ινστιτούτων και Επιστημονικών Συλλόγων, η Πρόεδρος ΠΑΣΟΙΠΑ, ο Πρόεδρος ΠΑΣΥΒΕΤΑ, η Πρόεδρος ΑΞΙΑ, ο Πρόεδρος ΟΣΜΟΣΑ "ΙΚΑΡΟΣ" και τα μέλη των οικογενειών Πεσόντων και Θανόντων ΣΥΔιτών. 

Μετά το πέρας της τελετής, θα παρατεθεί καφές στους παριστάμενους, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ)

Καλούμε όλους τους αποφοίτους ΣΥΔ, τους Συνδρομητές και Φίλους του Συλλόγου, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενώσουν μαζί μας τις προς τον Κύριο προσευχές, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών

ε υ χ ό μ ε ν ο ι 

οι δέκα, συνάδελφοί μας, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της Πατρίδας και της Πολεμικής Αεροπορίας μας, να είναι οι τελευταίοι των πεσόντων αδελφών μας Αεροπόρων. 


Το Γρ. Επικοινωνίας ΣΑΣΥΔΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου