ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Αρτοκλασία υπέρ Υγείας αποφοίτων ΣΥΔ και Μελών των οικογενειών αυτών έτους 2018

Την Κυριακή 21 Οκτ 2018, ο ΣΑΣΥΔΑ τέλεσε τη φετινή "Αρτοκλασία  υπέρ Υγείας αποφοίτων ΣΥΔ και Μελών των οικογενειών αυτών", στη Μακρυνίτσα Μαγνησίας

Για το σκοπό αυτό, το Προεδρείο και Μέλη του Συλλόγου, βρέθηκαν στην πόλη του Βόλου, από την προηγούμενη ημέρα και το πρωί της Κυριακής αφίχθησαν στο "Μπαλκόνι του Πηλίου", όπου επισκέφθηκαν το προσφάτως ιδρυθέν "Μουσείο Εκκλησιαστικών Κειμηλίων"
Ακολούθως, στην κεντρική πλατεία της Μακρυνίτσας και στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννη, τελέσθηκε από τον Ιερομόναχο π.Ακάκιο Νάνο-εφημέριο του χωριού, η Αρτοκλασία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απόφοιτοι ΣΥΔ-μέλη ή μή ΣΑΣΥΔΑ από τους νομούς Μαγνησίας, Λαρίσης και Θεσσαλονίκης και ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣ κ. Παναγιώτης Καράμπελας-Σγός ε.α.

Για την όλη εκδήλωση, το Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ εκ μέρους όλων των ΣΥΔιτώνεπιθυμεί να ευχαριστήσει την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού, προπάντων τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο για την διάθεση εκ μέρους του, του Ιερομόναχου π.Ακάκιου Νάνου, καθώς και του συνεργάτη του Σεβασμιωτάτου κ. Απόστολου Δουλγέρη-Επγού (ΥΥΔ)ε.α. (17ης σειράς ΣΥΔ), τακτικού Μέλους ΣΑΣΥΔΑ, για την καθοριστική συμβολή του στην οργάνωση και εκπλήρωση της εκδήλωσης.

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας, από το έτος 2016 θεσμοθέτησε την τέλεση ετήσιας Αρτοκλασίας, σε διαφορετική κάθε φορά περιοχή της χώρας, με σκοπό την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των ε.ε. και ε.α. αποφοίτων ΣΥΔ. Έτσι, οι προηγούμενες δύο (2) τελετές αρτοκλασίας, πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

    α) το Σάββατο, 17/12/2016, στη Στενή Ευβοίας, σε συντονισμό με το Παράρτημα Χαλκίδας της ΕΑΑΑ.

   β) το Σάββατο, 9/12/2017, στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Καμάριζας Λαυρίου (δεν απαιτήθηκε συντονισμός με την κεντρική ΕΑΑΑ μιας και πραγματοποιήθηκε στο νομό της έδρας ΣΑΣΥΔΑ).

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου