ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Οι Ελληνοκύπριοι συνάδελφοι ευχαριστούν το ΣΑΣΥΔΑ


Λάβαμε και δημοσιεύουμε, ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΣΥΚΣ) Αλχία (ΔΒ) Αικατερίνης Μαρκουλλίδου:


"Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση σας να παρευρεθώ στην εκδήλωση σας για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ που έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2018, ως πρόεδρος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ), εκπροσωπώντας τους Υπαξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο. 


Με την παρούσα επιστολή, αισθάνομαι την ανάγκη τόσο εγώ προσωπικά όσο και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου που εκπροσωπώ, να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη Ελληνική φιλοξενία σας και την συναδελφική αγάπη που μας αγκαλιάσατε αποδεικνύοντας τους στενούς δεσμούς που μας ενώνουν ως Ελληνικός και Κυπριακός Στρατός. 

Επιτρέψετε μου να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του συνδέσμου σας Ταξχο ε.α. Γεώργιο Ρούσσο, στο Γεν.Γραμματέα Σγό ε.α. Ηλία Ντούβλη και στον αναπληρωτή Ταμία Νικόλαο Ζερδέ. 

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας, υγεία, επιτυχίες και ότι καλύτερο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ και στα μέλη σας. 

Μεταφέρω τους χαιρετισμούς και την αγάπη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΚΣ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΥΔΑ και είμαστε σίγουροι ότι, η συνεργασία μας θα συνεχισθεί και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και εμείς στο νησί μας. 


Με εκτίμηση 


Αλχίας (ΔΒ) Κατερίνα Μαρκουλλίδου 

Πρόεδρος

Συνδέσμου Υπαξιωματικών 

Κυπριακού Στρατού"


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου