ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Ετήσια Συνεστίαση ΣΑΣΥΔΑ
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Συνεστίαση ΣΑΣΥΔΑ, την Κυριακή4 Μαρτίου 2018 και ώρα 13:00, στην επιβλητική "Αίθουσα Τελετών" του Σαρόγλειου Μεγάρου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), υπό τους ήχους της "Ελαφράς Ορχήστρας" της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας, τα Επίτιμα, Τακτικά Μέλη και Συνδρομητές του Συλλόγου, συνάδελφοι όλων των προελεύσεων, φίλοι του Συλλόγου και της Πολεμικής μας Αεροπορίας, εκπρόσωποι Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ των Ε.Δ., της ΕΑΑΑ και φυσικά οι μικροί μας φίλοι.

"Οι σκέψεις όλων μας σήμερα, στους συναδέλφους του Στρατού Ξηράς Υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και Λοχία Δημήτριο Κούκλατζη, που κρατούνται παράνομα από τις Τουρκικές αρχές, και ευχή όλων μας, για άμεση επιστροφή στη μητέρα Πατρίδα" τόνισε στην έναρξη της εκδήλωσης ο συντονιστής της και Γεν.Γραμματέας κ. Ηλίας Ντούβλης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούσσος ανέφερε ότι "η χώρα μας βρίσκεται υπό το βάρος σοβαρών προβλημάτων εθνικών, οικονομικών και κοινωνικών, γι' αυτό θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και σε εγρήγορση" συνεχίζοντας δε, τόνισε πως "η σημερινή παρουσία σας και η συνεχής στήριξη στο Σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια, δίνει τη δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε προ διμήνου, να προβάλει και να προωθήσει για επίλυση, τα θέματα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, είτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είτε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καθώς και στην ίδια την Ένωσή μας". Κλείνοντας, ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους "να έχουν μια δημιουργική χρονιά και ο Θεός να είναι μαζί τους".

Στο τέλος της εκδήλωσης, διανεμήθηκαν δωρεάν κατόπιν κληρώσεως, πλούσια δώρα, με κορυφαία, δύο (2) αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού (AEGEAN AIRLINES), μοντέρνο χαλί collection 2018 (B-House) και δωροεπιταγή αξίας 100€ (Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ).

Τη βιντεοσκόπηση πραγματοποίησε ο κ. Παναγιώτης Κοκμοτός-Αναπληρωτής Κοσμήτορας και τη φωτογράφιση ο κ. Νικόλαος Ζερδές-Αναπληρωτής Ταμίας,


Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑδείτε εδώ το video της έναρξης εκδήλωσης


( ακολουθούν φωτο της εκδήλωσης )

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου