ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

"Χρυσός" ο ΣΥΔίτης Βασίλης Αναδιώτης σε πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής

Διάκριση για ΣΥΔίτη στους "Αγώνες κυπέλλου ΣΚΗΤ Β' & Γ' Κατηγορίας" του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚΟΕ), που πραγματοποιήθηκαν στις 17 & 18 Μαρ 2018 στο σκοπευτήριο του πεδίου βολής Αρόης στην Πάτρα.

Διοργανωτής, ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών (ΣΑΣΠ) και ο συνάδελφος και μέλος ΣΑΣΥΔΑ Επγός (ΥΟΚ) Βασίλης Αναδιώτης (28ης Σειράς), κατέλαβε την 1η Θέση στη Β' Κατηγορία.



Θυμίζουμε ότι στους αντίστοιχους αγώνες του 2015, ο κ Αναδιώτης είχε καταλάβει την 1η θέση της Γ' Κατηγορίας  και στο εξής θα αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία.



Φυσικά, στο τέλος των αγώνων, δεν έλειψε ο εθιμοτυπικός τουφεκισμός του καπέλου του νικητή της Β' Κατηγορίας από τους συναθλητές του, κατηγορίας που ομολογουμένος είναι η πλέον περίπλοκη και αγχωτική για τους αγωνιζόμενους.

Το Δ.Σ. του  ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των ΣΥΔιτών, τον συγχαίρει και του εύχεται ακόμη περισσότερες διακρίσεις !


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου