ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσό Μετάλλιο για ΔΥ Ιης της ΣΥΔ στο "Day-Run 2016"



Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, διεξήχθησαν στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, οι αγώνες Ανώμαλου Δρόμου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), οι αντίστοιχοι αγώνες των Στρατιωτικών Σχολών, ο 62ος Ανώμαλος Δρόμος της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), και οι αγώνες βετεράνων αθλητών και αθλητριών των ΕΔ και ΣΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού (Day - Run 2016).

Η ΣΥΔ συμμετείχε με την πολυπληθέστερη ομάδα !

Στο αγώνισμα των 3700 μ. Γυναικών του 62ου Ετήσιου Ανώμαλου Δρόμου της ΠΑ, η Δόκιμος Υπαξιωματικός 1ης Γεωργία Μιχαλοπούλου της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ) κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, η Ανθυπασπιστής (ΤΜΓ) Χρυσούλα Σταματοπούλου της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) το αργυρό και η Δόκιμος Υπαξιωματικός Ισμήνη Μαρτίνη της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας το χάλκινο.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την 123 Σμηναρχία Τεχνικής Εκπαίδευσης με τη συνδρομή της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και της Διεύθυνσης Μέριμνας Προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και τους παρακολούθησαν αντιπροσωπείες από τους Κλάδους των ΕΔ και των ΣΑ και φίλοι του αθλήματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου