ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για το χαμό των τριών Αξκών του ΠΝ




Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου ΑΒ 212 ASW του Πολεμικού Ναυτικού, την 11/2/2016 και τον άδικο χαμό του πληρώματός του.

Τα ίχνη του ελικοπτέρου (ΠΝ-28), που είχε απονηωθεί από την φρεγάτα "Νικηφόρος Φωκάς", στο πλαίσιο τακτικού σεναρίου της άσκησης "ΑΣΤΡΑΠΗ 2/16", χάθηκαν στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνεπεία συντριβής του στο βορειοδυτικό τμήμα της νήσου Κίναρος, με αποτέλεσμα των θάνατο και των τριών μελών του πληρώματος, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Στο Πάνθεον των Ηρώων πέρασαν, ο κυβερνήτης Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης 37 ετών - έγγαμος, ο συγκυβερνήτης Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς 34 ετών - έγγαμος με ένα παιδί ενώ η γυναίκα του περιμένει το δεύτερο παιδί τους και ο ναυτίλος (χειριστής ραντάρ επιφανείας) Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου 36 ετών - έγγαμος με ένα παιδί.


Το Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των αποφοίτων ΣΥΔ, εκφράζει την βαθύτατη οδύνη του στην οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού μας και τα βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των πεσόντων συναδέλφων Αξιωματικών.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Ι  !


Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου