ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Παγκόσμια πρωτιά για τον ΣΥΔίτη Κώστα Ευγενίδη !





Ιδιαίτερα ευχάριστα τα νέα για τον Ανθστή (ΥΑΔ) Κωνσταντίνο Ευγενίδη (37ης σειράς), που κατέλαβε κατόπιν ψηφοφορίας των μελών του ιστότοπου φωτογραφίας DPREVIEW την 1η θέση για τη φωτογραφία του σε challenge-διαγωνισμό με θέμα "Συμμετρία".

Η φωτογραφία του από τη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης, απέσπασε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε 99 άλλες φωτογραφίες που έγιναν δεκτές από φωτογράφους από όλον τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό ψηφίζουν αποκλειστικά μέλη του φωτογραφικού ιστότοπου DPREVIEW, που στην πλειονότητά τους είναι πολίτες των ΗΠΑ και της Ρωσίας !

Ο Κωνσταντίνος Ευγενίδης ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία από το Φεβρουάριο του 2013, όπου και τελείωσε το σεμινάριο φωτογραφίας του Τάσου Σχίζα στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ένα δεύτερο σεμινάριο από τον Παντελή Πραβλή στη Λήμνο (2014), βοήθησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη των φωτογραφικών γνώσεών του.

Έκτοτε έχει πάρει μέρος σε τέσσερις εκθέσεις φωτογραφίας, τρείς εκθέσεις φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη και μία στη Λήμνο.

Η αγάπη του για την τέχνη τις φωτογραφίας δεν άργησε να αποδώσει καρπούς, και ο δρόμος της επιτυχίας απλώνεται μπροστά του για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Επίσης έχει ξαναπετύχει διακρίσεις στον ιστότοπο DPREVIEW άλλες δύο φορές, καταλαμβάνοντας την 3η θέση σε ισάριθμους διαγωνισμούς φωτογραφίας, όπου και ψηφίζουν μόνο φωτογράφοι - μέλη και όχι απλό κοινό, κάνοντας έτσι τη διάκριση πολύ πιο δύσκολη και πιο αντικειμενική.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, καθώς και τις ανταγωνιστικές φωτογραφίες, μπορείτε να τις δείτε στον ιστότοπο DPREVIEW

Ο ΣΑΣΥΔΑ τον Συγχαίρει εκ μέρους όλων των αποφοίτων ΣΥΔ !






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου