ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

"4ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος" - 11 & 12/2/2016


Η Πολεμική Αεροπορία, από το 2013 διοργανώνει ετησίως το Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της ΠΑ, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών.

Ο προβληματισμός, η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η άντληση - εκμετάλλευση καινοτόμων ιδεών και λύσεων, μέσα στο σημερινό, ευμετάβλητο, στρατηγικό και οικονομικό περιβάλλον, στοχεύουν στην περαιτέρω αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας της ΠΑ.

Την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, η Πολεμική Αεροπορία θα διοργανώσει το "4ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος", στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Το βασικό θέμα του συνεδρίου θα είναι "Shaping the Future Air Power", με σκοπό την εξέταση της προοπτικής εξέλιξης της, μέσα από τις υπαρκτές σημερινές προκλήσεις και περιορισμούς, ώστε να παραμείνει στο μέλλον ως η αξιόπιστη επιλογή ισχύος στο σύνθετο και δυναμικό περιβάλλον ασφάλειας.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν Έλληνες και ξένοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας και στελέχη της αμυντικής βιομηχανίας.

Το Συνέδριο θα αποτελείται από τέσσερις (4) θεματικές ενότητες:

  • Στην πρώτη ενότητα (“The Context”) επιδιώκεται η ανάλυση των παραγόντων που συνθέτουν το πλαίσιο εφαρμογής της αεροπορικής ισχύος, όπως το στρατηγικό δόγμα και το γεωπολιτικό περιβάλλον (Geopolitical Considerations), η φύση του σύγχρονου πολέμου και η απαίτηση για διαμόρφωση νέας Στρατηγικής της αεροπορικής ισχύος με σκοπό την επίτευξη στρατηγικών επιδράσεων.
  • Στη δεύτερη ενότητα (“The Challenge”) θα καταγραφούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν άλλες Αεροπορίες, οι οποίες προέρχονται κυρίως από τη γενικότερη δημοσιονομική κατάσταση και τον περιορισμό των πόρων, ώστε να καταδειχθούν πιθανοί τρόποι οι προκλήσεις αυτές να αποτελέσουν ευκαιρίες για βελτίωση της αποτελεσματικότητάς τους.
  • Στην τρίτη ενότητα (“The Means”) θα αναλυθούν οι δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της αεροπορικής ισχύος, τα οποία την καθιστούν κύρια επιλογή, συγκριτικά με άλλους Κλάδους, στην επίτευξη των στρατηγικών αντικειμενικών σκοπών (ΑΝΣΚ), καθώς και η σύνδεση αυτών με την οικονομική διάσταση.
  • Στην τέταρτη ενότητα  (“Air Power and R&D”) θα εξεταστεί το πως η αεροπορική ισχύς μια χώρας μπορεί να ωφεληθεί από την αποτελεσματική συνεργασία με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία ή/και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης (R&D).
Ο ΣΑΣΥΔΑ, επίσημα προσκεκλημένος του κ. Α/ΓΕΑ και φέτος, θα συμμετάσχει.

Σε νεώτερη επικοινωνία του ΓΕΑ με τον ΣΑΣΥΔΑ, σήμερα, μας γνωστοποιήθηκε ότι, δύναται να συμμετέχουν όσοι επιπλέον σύνεδροι συμπεριληφθούν στην Κατάσταση Συνέδρων ΣΑΣΥΔΑ και εγγραφούν (registration) στο σύστημα, ως σύνεδροι αυτού.

Θα υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο από κεντρικά σημεία της Αθήνας προς το χώρο του Συνεδρίου. 

Προκειμένου να οριστικοποιηθεί η "Κατάσταση Συνέδρων ΣΑΣΥΔΑ", παρακαλούνται οι επιθυμούντες, να αποστείλουν στο email του Συλλόγου (sasyda@hotmail.grέως την 3/2/2016 και ώρα 16:00, όλα τα παρακάτω Ατομικά Στοιχεία τους :

   -   Τίτλος
   -   Όνομα
   -   Επώνυμο
   -   αριθ. ΑΔΤ ή Διαβατηρίου
   -   Τηλέφωνο
   -   Email
   -   Επιθυμώ / Δεν επιθυμώ μετακίνηση


Το Γρ. Επικοινωνίας ΣΑΣΥΔΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου