ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ο ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δ/ΔΑΕ - Δελτίο Τύπου



Υπ' αριθ. 2/28 Μαι 2015 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:
Επίσκεψη ΣΑΣΥΔΑ στον κ. Δκτή ΔΑΕ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, αντιπροσωπεία του  ΣΑΣΥΔΑ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γεώρ. Ρούσσο και το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλ. Ντούβλη, επισκέφθηκε το Δκτη ΔΑΕ, Υπτχο (Ι) Ιωάν. Μανωλάκο.

Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η τριετής φοίτηση στη ΣΥΔ το προσεχές ακαδημαϊκό έτος 2015-16, καθώς και η επιχειρούμενη αναβάθμιση των ΑΣΣΥ της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την ενημέρωση που παρείχε ο κ. Πτέραρχος, προκύπτει ότι το θέμα της τριετούς φοιτήσεως στη ΣΥΔ αλλά και στις ΑΣΣΥ λοιπών Κλάδων Ε.Δ., βρίσκεται πλέον στον κ. ΥΦΕΘΑ για τελική έγκριση και νομοθετική ρύθμιση. 

Από την πλευρά του, ο κ. Πρόεδρος, τόνισε την ανάγκη αναγνώρισης-ισοτιμίας του πτυχίου ΑΣΣΥ με αυτό των ΑΤΕΙ και κατ' επέκταση την κατοχύρωση ανάλογων επαγγελματικών δικαιωμάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας.

Στον κ. Διοικητή, ετέθησαν και μια σειρά ζητημάτων των εν ενεργεία αποφοίτων της Σχολής, κυρίως δε των νεώτερων σειρών-χαμηλόβαθμων συναδέλφων τόσο αρμοδιότητας ΔΑΕ όσο και αρμοδιότητας ΓΕΑ, τα οποία ο κ. Πτέραρχος υποσχέθηκε ότι θα θέσει υπόψιν της Ηγεσίας και θα υποστηρίξει ο ίδιος, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους.

Τέλος, ο ΣΑΣΥΔΑ εξήρε το έργο του νυν Δκτη ΣΥΔ, Σμχου (Ι) Αθ. Τζατζά.

Αποχαιρετώντας την αντιπροσωπεία, ο κ. Πτέραρχος ζήτησε να υπάρχει συχνότερη επαφή των δύο μερών.


Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου