ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΣΑΣΥΔΑ στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Προεδρείο Δ.Σ. και Μέλη του Συλλόγου στα Γραφεία του Παραρτήματος της ΕΑΑΑ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Δευτέρας 10 Σεπ 2018.

Τους επισκέπτες, υποδέχθηκαν τα μέλη Δ.Σ. του Παραρτήματος κ.κ. Νικόλαος Μυλώσης-Γραμματέας και Γεώργιος Χριστίδης-Δχστής Υλικού, ενώ παρευρέθησαν και οι ΣΥΔίτες κ.κ. Δημήτριος Τσιμίγκος-Ασμχος ε.α. (22ας σειράς) και Κων/νος Τσάτσος (3ης σειράς).

Μετά το καλωσόρισμα του Αντιπροέδρου του Παραρτήματος κ. Κων/νου Λασπίδη-Σγού ε.α., ο οποίος αντικαθιστούσε τον Πρόεδρο αυτού κ. Αθανάσιο Δανιηλίδη που απουσίαζε στο εξωτερικό, στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας κ. Νικόλαος Μυλώσης (19ης σειράς ΣΥΔ) και ενημέρωσε εκτενώς για τις δράσεις και πεπραγμένα της Διοίκησης. 

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του Αντιπροέδρου Παραρτήματος και του Προέδρου ΣΑΣΥΔΑ κ. Γεωργίου Ρούσσου-Ταξχου ε.α. 

Ακολούθως, ο Γεν.Γραμματέας ΣΑΣΥΔΑ κ. Ηλίας Ντούβλης-Σγός ε.α., παρέδωσε στον τοπικό Εκπρόσωπο ΣΑΣΥΔΑ κ. Νικόλαο Μυλώση-Σγό ε.α., το θυρεό-λογότυπο, το ρολόι τοίχου, την κούπα και την laneyard του ΣΑΣΥΔΑ, στα πλαίσια της ευγενούς φιλοξενίας του Εκπροσώπου ΣΑΣΥΔΑ, στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος.

Η επίσκεψη έκλεισε με μικροδεξίωση.

Ο ΣΑΣΥΔΑ ευχαριστεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη Δ.Σ. του Παραρτήματος για τη φιλοξενία και αναμένει την ανταπόδοση της επίσκεψης στην Αθήνα.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου