ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τελετή Ορκωμοσίας Πρωτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών 39ης Σειράς ΣΜΥΝ


Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, τελέσθηκε η ορκωμοσία των Πρωτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών της 39ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) του Πολεμικού Ναυτικού, στις εγκαταστάσεις της ΣΜΥΝ, στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Δοκίμων Υπαξιωματικών.

Ορκίστηκαν συνολικά εβδομήντα τέσσερις (74) Δόκιμοι Υπαξιωματικοί εκ των οποίων οκτώ (8) από την Κύπρο, ένας (1) από τη Σενεγάλη και δύο (2) από τη Γεωργία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΣΥΔΑ, εύχεται ολόψυχα στους νεοκαταταγέντες Σπουδαστές του Π.Ν., ευόδωση των ονείρων και προσδοκιών τους και ανάδειξη των ικανοτήτων τους σε όλα τα στάδια της Στρατιωτικής και Ακαδημαϊκής εκπαίδευσης !

(πηγή ΓΕΝ)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου