ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Εορτασμός "Προστάτη Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ" 2017

Ολοκληρώθηκε ο τετραήμερος επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ. Ο ΣΑΣΥΔΑ,κατόπιν επισήμου προσκλήσεως του κ. Α/ΓΕΑ, παρέστη με εκπροσώπους του σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις.
Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - ΑΤ089/2017

Ειδικότερα:

 Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου.
 Ο ΣΑΣΥΔΑ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ρούσσο-Ταξχο (Ο)ε.α. και το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλία Γ. Ντούβλη-Σγό (ΥΔΚ)ε.α.
Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας - ΑΤ086/2017Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας - ΑΤ086/2017



 Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στην κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, παρουσία της Ηγεσίας της ΠΑ.
 Ο ΣΑΣΥΔΑ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ρούσσο-Ταξχο (Οε.α., το Γεν.Γραμματέα κ. Ηλία Γ. Ντούβλη-Σγό (ΥΔΚ)ε.α. και τον Κοσμήτορα κ. Φώτιο Αμπλιανίτη-Ασμχο (ΥΥΠ)ε.α.

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Αρχηγό ΓΕΑ - ΑΤ088/2017Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Αρχηγό ΓΕΑ - ΑΤ088/2017



 Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στη συναυλία της μπάντας Πολεμικής Αεροπορίας , στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" - Λυρική Σκηνή, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου. 
 Ο ΣΑΣΥΔΑ, εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Ρούσσο-Ταξχο (Ο)ε.α., τον Κοσμήτορα κ. Φώτιο Αμπλιανίτη-Ασμχο (ΥΥΠ)ε.α. και τα Μέλη Δ.Σ. κ.κ. Κων/νο Λιοζίδη-Ασμχο (ΥΥΔ)ε.α. και Κων/νο Γουλιμή-Ασμχο (ΥΑΔ)ε.α.



 Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, όπου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου. 
 Ο ΣΑΣΥΔΑ, εκπροσωπήθηκε από τον Κοσμήτορα κ. Φώτιο Αμπλιανίτη-Ασμχο (ΥΥΠ)ε.α. και το Μέλος Δ.Σ. κ. Κων/νο Λιοζίδη-Ασμχο (ΥΥΔ)ε.α.
Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - ΑΤ089/2017Επίσημος Εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας - ΑΤ089/2017





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου