ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Αρτοκλασία - Επιμνημόσυνη Δέηση 2016


Στα πλαίσια προγραμματισμένης ημερήσιας ψυχαγωγικής και προσκυνηματικής εκδρομής που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στην Εύβοια, το Σάββατο 17 Δεκ 2016 :
-       Κατά την άφιξη στην πόλη της Χαλκίδας, υπήρξε συνάντηση γνωριμίας με το Προεδρείο του Παραρτήματος ΕΑΑΑ Χαλκίδας. Το καλωσόρισμα έγινε από τον Πρόεδρό του Υπτχο (Ι)ε.α. Κων/νο Φαλάγγη. Ακολούθησε περιήγηση στο κάστρο "Καράμπαμπα", όπου μετά τον πρωινό καφέ, ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Ταξχος (ΜΗ) Ιωάννης Μητράκης, αναφέρθηκε στην ιστορία της Εύβοιας αλλά και των Μονάδων της Π.Α. στην ευρύτερη περιοχή.
-       Στη συνέχεια, κατά την άφιξη υπό ασθενή χιονόπτωση στο χειμερινό θέρετρο της Άνω Στενής στις παρυφές του όρους Δίρφυς, ο Σύλλογος πραγματοποίησε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, αρτοκλασία υπέρ υγείας αποφοίτων ΣΥΔ και μελών των οικογενειών αυτών καθώς και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αποβιωσάντων και πεσόντων την ώρα του καθήκοντος ΣΥΔιτών :
        -       Καρακάξη Παναγιώτη της 7ης σειράς
        -       Μαρδίκη Χρήστο της 9ης σειράς
        -       Καφάση Σωτήριο της 10ης σειράς
        -       Ανδρέου Νικόλαο της 21ης σειράς
        -       Καλέτσιο Βασίλειο της 21ης σειράς
        -       Κωνσταντίνου Βασίλειο της 21ης σειράς
        -       Κολυβά Χαράλαμπο της 26ης σειράς
        -       Κανάρη-Φιλίππου Νικόλαο της 28ης σειράς 
        -       Μακρή Πασχάλη της 32ας σειράς
-       Ακολούθησε μεσημεριανό γεύμα σε παρακείμενη παραδοσιακή ταβέρνα, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΑ Υπτχος (Ι)ε.α. κ. Κων/νος Φαλάγγης και ο Πρόεδρος του ΣΑΣΥΔΑ Ταξχος (Ο)ε.α. κ. Γεώργιος Ρούσσος, μετά τις φιλοφρονήσεις, αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες.
Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος δώρισε σε κάθε ένα μέλος-εκδρομέα, από μία φιάλη Ευβοϊκού Οίνου και Ρακόμελου στην ετικέτα των οποίων εμφανίζονται οι θυρεοί των δύο Φορέων.
-       Τέλος, καθ' οδόν της επιστροφής για την Αθήνα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη-ξενάγηση σε μονάδα καλλιέργειας και επεξεργασίας μανιταριών στους Καθενούς Ευβοίας.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος ΕΑΑΑ Χαλκίδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του Υπτχο (Ι) ε.α. Κων/νο Φαλάγγη για την φιλοξενία και αμέριστη συμβολή για την επιτυχία της τελετής αρτοκλασίας και επιμνημόσυνης δέησης που πραγματοποίησε στην Εύβοια το Σάββατο 17 Δεκ 2016.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου