ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Κοινό Δελτίο Τύπου Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α.Αθήνα,  9 Ιουλίου 2016
                                                                                               Αρ. Πρωτ.   358
ΔΕΛTΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Οι Σύλλογοι Αποφοίτων ΑΣΣΥ της Π.Α., αφουγκραζόμενοι την αγωνία και τον προβληματισμό των 13000 και πλέον αποφοίτων των Σχολών μας, ενημερώνουμε ότι :
α.         Μετά την απόφαση που έλαβε η Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της ΒτΕ στις 6 Ιουλίου 2016, οι Σύλλογοί μας προσκλήθηκαν στη συνεδρίαση της ανωτέρω Επιτροπής την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 και ώρα 14.00΄ στην Αίθουσα Γερουσίας, του Μεγάρου της Βουλής, προκειμένου να καταθέσουμε τις απόψεις-προτάσεις μας επί του Σχεδίου Νόμου με τίτλο "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας".
β.         Έχουμε πραγματοποιήσει από κοινού, σειρά συναντήσεων με τους Τομεάρχες Άμυνας των κομμάτων και Βουλευτές που μετέχουν στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων και αυτό θα συνεχιστεί έως και μία ώρα πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της 12ης Ιουλίου.
γ.         Δυστυχώς, η αίσθηση που έχουμε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις είναι αρνητική, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και δύσπιστους για τις "αγνές" προθέσεις του κ. ΥΕΘΑ, ο οποίος αποποιείται των ευθυνών του υποστηρίζοντας ότι υλοποιεί προτάσεις του κ. Α/ΓΕΑ.
Για τον λόγο αυτό,  κ α λ ο ύ μ ε  όλα τα μέλη μας να είναι σε εγρήγορση και να παρακολουθούν αδιαλείπτως τις ιστοσελίδες των Συλλόγων μας, καθόσον υπάρχει ήδη η σκέψη, μετά από εισηγήσεις και μελών της επαρχίας, για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Εν κατακλείδι, αδιαπραγμάτευτα αιτήματά μας είναι :
-      η μη κατάργηση του ιστορικού ονόματος των Σχολών μας αλλά, η διατήρηση του ως ονόματος της αντίστοιχης κατεύθυνσης (όπως ακριβώς έγινε στο παρελθόν με την ΣΜΑ , ως τμήμα Μηχανικών στην Σχολή Ικάρων).
-       η πλήρης και ουσιαστική αναβάθμιση των Σχολών, με ταυτόχρονη αντιστοίχιση των προτεινόμενων στο Σ/Ν κατευθύνσεων με αυτά των ΤΕΙ.
-          βαθμός ονομασίας αυτός του Επισμηνία με αντίστοιχη βαθμολογική εξέλιξη.

Είμαστε Δυνατοί, είμαστε πολλοί και έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.
Ας τους το δείξουμε στην πράξη.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση.Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ και ΣΑΙΡ


Ο Πρόεδρος
ΣΑΣ

Δημήτριος Φαλτάιτς
Σμχος (ΤΤΗ)ε.α.
Ο Πρόεδρος
ΣΑΣΥΔΑ

Γεώργιος Ρούσσος
Ταξχος (Ο)ε.α.
Ο Πρόεδρος
ΣΑΙΡ

Ιωάννης Κρανιάς
Ασμχος (Ρ)ε.α.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου