ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δεν είναι πια μαζί μας ...


Έφυγε την 6 Μαρ 2016 από τη ζωή, ο συνάδελφος Σγός (ΥΑΔ)ε.α. Κωνσταντίνος Πετρολιάγκης του Ιωάννη, κάτοικος εν ζωή Ηρακλείου Κρήτης.

Ο εκλιπών, γεννήθηκε το 1964 στο Περιστέρι Αττικής, κατετάγη το 1984 με την 25η σειρά ΣΥΔ και έλαβε την ειδικότητα του Αμύνης Αεροδρομίων. Αποστρατεύθηκε το 2010 με το βαθμό του Σμηναγού.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την 8 Μαρ 2016 και ώρα 15:00 στον Ι.Ν. Άξιον Εστί στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΣΥΔΑ, εκ μέρους όλων των αποφοίτων της ΣΥΔ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.





4 σχόλια :

  1. Καλό ταξίδι Κωστή και καλή αντάμωση εκεί ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπούμαι πολύ που ένας ακόμη νέος άνθρωπος αποχαιρετά τόσο γρήγορα τον κόσμο και την ζωή....Λυπούμαι που δεν τον είχα συναντήσει πάλι απο τότε που αποφοίτησε. Τον θυμούμαι που ήταν γλυκός και πράος άνθρωπος... Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, και να δώσει δύναμη στους οικείους του να συνεχίσουν το έργο της ζωής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νέοι αυτοί άνθρωποι είναι σαν τους αγγέλους ... επισκέπτονται για λίγο τη γη και φεύγουν γρήγορα αφήνοντας πίσω τους αυτήν την αύρα που τόσο λείπει από όλους μας τούτες τις πέτρινες μέρες ... ο Κώστας (Κωστής κατά πολλούς φίλους και αδελφούς) ευτύχησε να έχει αυτήν την αύρα της καλοσύνης, του χαμόγελου, της αγνής και άδολης ψυχής που τον χαρακτήριζε σε όλες του τις πράξεις ... τον ζηλεύω (φθονώ καλοσυνάτα) ακόμα και τώρα που δεν κατάφερα να έχω ούτε το ένα εκατοστό από τους φίλους που είχε εν ζωή (που δάκρυζαν για ώρες πολλές κατά την εξόδιο ακολουθία του) ... καλό σου ταξίδι Κώστα, Κωστή ... αγνέ μας άγγελε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή