ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημ. Βίτσα στη ΣΥΔ


O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, τη ΣΥΔ στα πλαίσια επισκέψεων του σε στρατιωτικές Μονάδες και Σχηματισμούς στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των επισκέψεων ο ΑΝΥΕΘΑ αντήλλαξε ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό των μονάδων που επισκέφθηκε ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων.

Στη ΣΥΔ, ενημερώθηκε από το Διοικητή Σμχο (Ι) Αθανάσιο Τζατζά, για το έργο που επιτελείται, την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών εν όψει της μετάπτωσης σε τριετή φοίτηση από αυτό το ακαδημαϊκό έτος, καθώς και για γενικότερα θέματα που απασχολούν τη Σχολή.

Από την πλευρά του, ο κ. ΑΝΥΕΘΑ ανέφερε πως "Καθήκον της ηγεσίας του Υπουργείου, είναι να διατηρεί από τη μια μεριά την υψηλή ετοιμότητα και εγρήγορση των Ενόπλων Δυνάμεων και από την άλλη να φροντίζει για τους ανθρώπους των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο για την εκπαίδευσή τους όσο και για την ίδια τους τη ζωή. Το υπουργείο κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο και τα δύο".








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου