ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Συναδελφικό Προσκλητήριο

Aγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι του Συλλόγου,

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω αύξησης των τελών κυκλοφορίας της εφημερίδας μας και δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός αυτών που την λαμβάνουν δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους, σας παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε τη συνέχιση λήψης της, να εξοφλήσετε την ετήσια συνδρομή σας, που είναι 10 ευρώ, είτε μέσω τραπεζών (Eθνικής-Πειραιώς), είτε με την προσέλευσή σας στο Γραφείο του Συλλόγου.
Tο γεγονός αυτό το αναφέρουμε γιατί η συνδρομή σας είναι η μοναδική οικονομική ενίσχυση, η κινητήριος δύναμη του Συλλόγου μας. Για ένα πράγμα όμως θέλουμε να είστε σίγουροι, δεν θέλουμε, σε καμία περίπτωση, να χάσουμε την επικοινωνία μαζί σας.
Eίστε η δύναμή μας, χωρίς εσάς δεν έχουμε λόγο ύπαρξης !
Oι σκέψεις μας αυτές μας ώθησαν να λάβουμε μια απόφαση, σύμφωνα με την οποία ακόμα και οι συνάδελφοι που δεν κατέβαλαν ποτέ κάποια συνδρομή ή έχουν αμελήσει να καταβάλλουν τον οβολό τους τα τελευταία έξι-επτά χρόνια, μπορούν να αρχίσουν και πάλι να επαναδραστηριοποιηθούν και να συνδράμουν στο Σύλλογο, αρχομένης της καταβολής τους από το έτος 2013, δηλαδή καταθέτοντας το ποσό των 30 Eυρώ (2013-14-15).
Kατανοούμε πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι οικογένειές μας, αλλά αγαπητοί συνάδελφοι, είμαστε υποχρεωμένοι, είναι θέμα ηθικής τάξης, να διατηρήσουμε τη λειτουργία του Συλλόγου, να περπατήσουμε στον όμορφο δρόμο που άνοιξαν τα ιδρυτικά στελέχη του, να σεβαστούμε τις προσπάθειές τους και να βάλουμε και εμείς με τη σειρά μας ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα αυτό.
Eπίσης θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν εκφράζαμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους, στον Kώστα, στον Nίκο, στον Πολυχρόνη, στο Γιώργο, στο Στάθη κλπ. και σε όλους εσάς, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και καταβάλατε τη συνδρομή σας.
Eίμαστε σίγουροι ότι όλοι οι συνάδελφοι θα καταθέσουν, από το υστέρημά τους, το ποσό που τους αναλογεί, γιατί αγαπάμε την Σχολή μας, τη Σχολή Yπαξιωματικών Διοικητικών (ΣYΔ), αγαπάμε το Σύλλογό μας !
Σας περιμένουμε λοιπόν καθημερινά στο Γραφείο όλων μας, να μιλήσουμε, να πιούμε το καφεδάκι μας, να θυμηθούμε παλαιές ιστορίες, παλαιές μαλαγανιές μας και αν τρέξει και κανένα δάκρυ, καλοδεχούμενο να είναι, αυτή την ομορφιά θέλει να διατηρήσει ο Σύλλογός μας.
Kαι μη ξεχνάμε, όλοι θα πρέπει να είμαστε παρόντες στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στις 27 Iαν 2016, ημέρα Tετάρτη, και ώρα 18.00 μ.μ. στο Πνευματικό Kέντρο της EAAA (Xαλκοκονδύλη 5 – Aθήνα, Πλατεία Kάνιγγος, 7ος όροφος).


Tο Δ.Σ. του ΣAΣYΔA



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου