ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Σκέψεις ενός υποψηφίου που συμμετείχε στις εκλογές της 15ης Νοεμβρίου 2015


Λάβαμε και δημοσιεύουμε, επιστολή του υποψηφίου στις φετινές Εκλογές ΕΑΑΑ και μέλους του Δ.Σ. του ΣΑΣΥΔΑ, Σχη (ΣΔΓ)ε.α. Γεώρ. Γκόγκου

(Τα δημοσιευόμενα ενυπόγραφα κείμενα, απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους)

"      Αποφάσισα να διατυπώσω τις σκέψεις μου, αναφορικά με τη διεξαγωγή των εκλογών της 15ης Νοεμβρίου 2015, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., χωρίς στομφώδεις εκφράσεις, αλλά με απλά λόγια, για δύο λόγους, ο ένας είναι γιατί το χρωστώ στον εαυτό μου και ο δεύτερος, και σπουδαιότερος, γιατί το οφείλω στους τετρακόσιους πλην ενός (399) συναδέλφους που με εψήφισαν.
Η συμμετοχή μου στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. της ΕΑΑΑ, ήταν μια συνειδητή πράξη και απόρροια της εμπλοκής μου, κατά τα προηγούμενα τρία χρόνια, στην αντιπαράθεση που είχαν οι Σύλλογοι Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπξών (ΑΣΣΥ) – ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ, ΣΑΙΡ – με το απερχόμενο Δ.Σ.. Σημείο τριβής, κατά βάση, το περιεχόμενο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), η οποία, σύμφωνα με το  προωθούμενο σχέδιο, προκαθόριζε την προέλευση των μελών του Δ.Σ., χωρίς να λαμβάνει ουσιαστικά υπόψη τον αριθμό ψήφων κάθε υποψηφίου.

Τις αντίθετες απόψεις μου, για το περιεχόμενο της ΚΥΑ, διατύπωσα εγγράφως, είτε ως «προσωπικές απόψεις» στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ» του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΥΔ Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ), είτε ως συντάκτης ορισμένων κειμένων που ετίθεντο στη συνέχεια υπόψη των Προέδρων των Συλλόγων ΑΣΣΥ, για υπογραφή και δημοσίευση – υποβολή στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. 
Η θέση μου στο θέμα αυτό είναι σαφής, ξεκάθαρη και σταθερή στο πέρασμα του χρόνου. Πλήρης εφαρμογή της αρχής της πλειοψηφίας, χωρίς προκαθορισμούς και διαχωρισμούς, εκτός από τη θέση του Προέδρου, που θα πρέπει να είναι Αντιπτέραρχος Ιπτάμενος, για χίλιους λόγους, όπως ανέφερα και στο συνοπτικό βιογραφικό μου, σεβασμού και αναγνώρισης του έργου που προσφέρουν οι ιπτάμενοι αξκοί, προκαλώντας καθημερινά την τύχη τους, στον τομέα της εθνικής άμυνας.
Ορισμένοι μου είπαν «δεν είναι ανάγκη να το γράψεις αυτό, μπορείς να το πεις μετά τις εκλογές», η θέση μου όμως αυτή δεν μπορούσε να μην καταγραφεί, διότι οι 2.000 – 2.500 ώρες υπηρεσίας που είχα στον 5ο-6ο  όροφο του ΓΕΕΘΑ, ως Επιτελής – Τμχης Δνσης, δεν μπορούν να συγκριθούν με τις 2.000-2.500 ώρες πτήσεων ενός ιπταμένου αξκού. Και εν πάση περιπτώσει, εάν δεν αναγνωρίσεις την ανωτερότητα του συναδέλφου σου στον τομέα εργασίας του, πώς έχεις την απαίτηση να σε αποδεχθεί αυτός κατά την εκτέλεση των δικών σου καθηκόντων.
Ας προσεγγίσουμε τώρα το θέμα των εκλογών. Ένα από τα λάθη, κατά την άποψή μου πάντα, του απερχόμενου Δ.Σ. ήταν ότι, αντί να προσπαθήσει, όλα τα προηγούμενα χρόνια, να «μεγαλώσει» τη δεξαμενή των ψηφοφόρων, παροτρύνοντας όλους εκείνους τους συναδέλφους που έχουν απομακρυνθεί από την Ένωσή μας, να μην πω την έχουν απαξιώσει, είναι βαρύ, να επιστρέψουν στους κόλπους της, επεχείρησε, και σε μεγάλο βαθμό το επέτυχε, προς όφελος σαφώς των υποψηφίων προελεύσεως ΑΣΣΥ, να διχάσει τα μέλη, με διάφορους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς, ανεκτίμητης αξίας τα άρθρα του σεβαστού κυρίου Αντιπροέδρου, με αποκορύφωμα τη δημοσίευση μονόστηλου σχολίου ανωτάτου ε.α. αξκού, με αδόκιμους χαρακτηρισμούς για τους υποψηφίους προελεύσεως ΑΣΣΥ, στην ίδια σελίδα που ήταν δημοσιευμένες οι υποψηφιότητες (το ψηφοδέλτιο). Ήταν εύλογη η αντίδραση των μελών της ΕΑΑΑ προελεύσεως ΑΣΣΥ, να ψηφίσουν, μονοκούκκι, τους υποψηφίους που αποφοίτησαν από τις Σχολές τους.
Η επίλυση του ανωτέρω προβλήματος, δηλαδή της αποχής των μελών από τις εκλογές, θα μπορούσε να επέλθει με τον καθορισμό της ηλεκτρονικής ψήφου, είναι το πρώτο μέτρο που θα πρέπει να προωθήσει το νέο Δ.Σ.
Η όποια αξία της προτάσεώς μου θα φανεί εάν η Ένωσή μας δημοσιεύσει, σε εύλογο χρόνο, αλλά πάντως εντός το επομένου εξαμήνου, αριθμητικά στοιχεία που θα αναφέρονται, στο σύνολο των μελών της, στις κατηγορίες μελών ανά προέλευση κατάταξης και τέλος, στη τρίτη στήλη, στην προέλευση (ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ – Με ανακατάταξη)  των συναδέλφων που συμμετείχαν στις εκλογές της 15ης Νοεμβρίου 2015. Ειδική μνεία θα πρέπει να υπάρξει και για τα ορφανικά μέλη.
Αναμφίβολα το αποτέλεσμα των εκλογών είναι ξεκάθαρο, εκφράζει κατά τον καλύτερο τρόπο την βούληση των μελών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Δεν δικαιούται λοιπόν κανείς «να κάνει μνημόσυνο» την επομένη των εκλογών. Και εξηγούμαι, γιατί δεν υπήρξε ούτε μία υποψηφιότητα συναδέλφου αποφοίτου της ΣΜΑ, της ΣΣΑΣ ή της ΣΑΝ; Η απάντηση που έλαβα στο υπόψη ερώτημα ήταν «και εσύ με τον κ. Ντόκορο, Ταξχο (ΔΓΥ) ε.α., τι καταφέρατε που συμμετείχατε, απλά εκτεθήκατε». Είναι λάθος κύριοι συνάδελφοι αυτή η τοποθέτηση, διότι στις φετινές εκλογές κατήλθαν ως υποψήφιοι, πέραν των άλλων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ κος Δημήτριος Φαλτάϊτς, ο Γενικός Γραμματέας του ιδίου Συλλόγου  κος Νικόλαος Βούλγαρης, ο κος Κων/νος Αναγνωστάκης προελεύσεως ΣΤΥΑ, οι οποίοι ομού επισκέφθηκαν το σύνολο σχεδόν των Παραρτημάτων που εδρεύουν στην χερσαία Ελλάδα, ο κ. Αθανάσιος  Πάνος (για τρίτη φορά), ο κος Δημήτριος Κοντοβάς (άτομο πανελλήνιας αποδοχής, λόγω της προσφοράς του προς τους συναδέλφους) και εγώ από τον Σύλλογο Αποφοίτων ΣΥΔ και ο κ. Ιωάννης Κρανιάς, Πρόεδρος του ΣΑΙΡ. Πού είναι λοιπόν οι αντίστοιχες υποψηφιότητες από συναδέλφους αποφοίτους ΑΣΕΙ, που δραστηριοποιούνται σε παρόμοια ζητήματα;  Όπως καλά γνωρίζετε από τους ανωτέρω εξελέγησαν άπαντες, με εκατοντάδες ψήφους, πλην εμού. Πού οφείλεται όμως αυτό, στο γεγονός ότι ορισμένοι θεωρούν χρέος τους να προσέρχονται στις κάλπες και να ψηφίζουν, και πολύ καλά κάνουν, και άλλοι, οι περισσότεροι, το θεωρούν πάρεργο, χωρίς όμως να αντιλαμβάνονται ότι η αποχή δίνει «διπλή αξία» στη ψήφο των συναδέλφων που επιτελούν το καθήκον τους.
Τα εγγεγραμμένα μέλη της Ένωσης είναι 12.728 και από αυτούς ψήφισαν 3.540 δηλαδή το 27,8%, το δε Δ.Σ. εξελέγη, σε ποσοστό επί των εγγεγραμμένων μελών, από 12% (Πρόεδρος) έως 4,5% (ένατο μέλος). Από την παράθεση των ανωτέρω στοιχείων προκύπτει περίτρανα η αδιαφορία των συναδέλφων να αφιερώνουν δύο ώρες κάθε τρία χρόνια για να επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους στο ανώτατο όργανο, που είναι το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ. Καλά κάνουν λοιπόν και εκλέγονται οι ίδιοι και οι ίδιοι, είτε ως πρόσωπα, είτε ως προέλευση, γιατί οι ίδιοι και οι ίδιοι αφήνουν τις όποιες υποχρεώσεις τους και προσέρχονται στις κάλπες, οι υπόλοιποι αναλώνονται σε υψηλή θεωρία και κριτική και πολλοί από αυτούς σήμερα δυσανασχετούν γιατί τα οκτώ (8) από τα εννέα (9) μέλη του Δ.Σ. προέρχονται από τα ΑΣΣΥ. Πώς είναι όμως δυνατό να δυσανασχετείς για ένα αποτέλεσμα, όταν δεν συμμετέχεις στη διαμόρφωσή του; Γι’ αυτό και μόνο το λόγο είναι απολύτως αναγκαία η δημοσίευση των στοιχείων, που αφορούν στη συμμετοχή των συναδέλφων ανά κατηγορία προέλευσης στις εκλογές της 15 Νοεμβρίου 2015, μήπως και γίνει κατανοητό απ’ όλους μας η σημασία άσκησης του εκλογικού μας δικαιώματος, η δύναμη που έχει η ψήφος μας.
Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του «προεκλογικού αγώνα», είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω ότι ορισμένα «τερτίπια» των πολιτικών, βρήκαν θέση και στο χώρο μας. Ομαδοποιήσεις υποψηφίων που απευθύνονται σε συγκεκριμένο ακροατήριο ή διευρυμένο, ομιλίες στα κατά τόπους Παραρτήματα, εκφράσεις – διατυπώσεις προθέσεων οι οποίες στη συνέχεια δεν τηρήθηκαν, προφανώς λόγω αλλαγής του αρχικού σχεδιασμού, θεμιτά όλα αυτά, αλλά και ένταξη υποψηφίων μελών σε ομάδες υποψηφίων Προέδρων, προκειμένου να επηρεασθούν δυσμενώς οι ψηφοφόροι, όταν η ενδεχόμενη γραμμή εκλογής συγκεκριμένου Προέδρου, δεν συμβαδίζει με το πρόσωπο του Προέδρου που σε έχουν ταυτίσει. Το αντεπιχείρημα που διατυπώθηκε ότι εάν υπήρξαν τέτοια φαινόμενα να καταγγελθούν επώνυμα, πέραν από τον ανέξοδο ηρωισμό που εκφράζουν παρόμοιες θέσεις, σαφώς εμπεριέχει και το στοιχείο της ηθελημένης αφέλειας, αφού ποιός συνάδελφος θα θελήσει να εμπλακεί σε τέτοιους είδους αντιπαραθέσεις; Εμένα μου τα είπαν επώνυμα, εγώ όμως μπορώ να εκθέσω, χωρίς την συγκατάθεσή του, τον συνάδελφό μου; Αν λάβουμε υπόψη μας αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας ότι οι μεγαλύτερες μαλαγανιές μας παρουσιάζονται μπροστά μας στις πιο ακατάλληλες στιγμές, τότε είμαι σίγουρος ότι παρόμοια γεγονότα θα έρθουν στην επιφάνεια μόνα τους, χωρίς την συγκατάθεση κανενός, και σε χρόνο που θα το επιλέξει η Θεά αλήθεια.
Επίσης θα έχει πολύ ενδιαφέρον εάν ορισθεί, με ευθύνη του νέου Δ.Σ., Επιτροπή, εγώ προσφέρομαι για μέλος αυτής, που θα εξετάσει τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουν τα μέλη της Ένωσής μας. Μονοσταυρία, σύμπλευση – ψηφοθηρία υποψηφίων ίδιας Σχολής, ίδιας Σχολής – ειδικότητας, σε δεκάδες – εκατοντάδες ψήφους, αριθμός ψήφων που λαμβάνουν οι υποψήφιοι στα Παραρτήματα σε συνάρτηση με την προέλευση των μελών του Δ.Σ. των Παραρτημάτων κλπ, ώστε να υπάρξει μια ξεκάθαρη ακτινογραφία της συμπεριφοράς όλων μας, όχι σε επίπεδο αναρτήσεων στο Internet που μπορείς στο δευτερόλεπτο να μαυρίσεις τον άσπρο τοίχο και να ασπρίσεις τον κόρακα, και να δοθεί έτσι καθαρή απάντηση σε παρόμοια ερωτήματα.
Προσοχή κύριοι συνάδελφοι, θα ήταν τουλάχιστον άστοχο εάν συνδέσουμε, αναλογικά, τα ποσοστά των εγγεγραμμένων μελών της ΕΑΑΑ, ανά προέλευση κατάταξης, με την αντιστοιχία εκπροσώπησής τους στο Δ.Σ. αυτής. Τέτοιες λογικές, που ευτυχώς δεν έχουν εκφραστεί, καταργούν πλήρως την βούληση των ψηφοφόρων, την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και γενικά τις βασικές αρχές της λαϊκής ετυμηγορίας. Σε τυχόν περίπτωση αποδοχής μιας τέτοιας θέσεως, δεν θα χρειαζόταν πλέον εκλογές στην ΕΑΑΑ, αφού οι Σύλλογοι Αποφοίτων των Παραγωγικών Σχολών θα «έδιναν πακέτο» τα μέλη που θα ήθελαν να τους εκπροσωπούν, με την διεξαγωγή δικών τους εκλογών. Είναι η πλήρης εφαρμογή της προωθούμενης ΚΥΑ από το απερχόμενο Δ.Σ., σε επίπεδο αποτελέσματος, απλά διαφέρει η οπτική  πλευρά προσέγγισης. Είναι η εφαρμογή της πλήρους συντεχνιακής αντίληψης. Μακρυά λοιπόν από εμάς τέτοιου είδους επιχειρηματολογία.
Κύριοι, εάν οι συνάδελφοι δεν πεισθούν ότι όλοι οι υποψήφιοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, με τις ίδιες προυποθέσεις, να ξέρετε ότι και στις επόμενες εκλογές θα κατατεθούν οι ίδιες υποψηφιότητες, άλλωστε τα ίδια σχεδόν πρόσωπα απαρτίζουν το Δ.Σ. τα τελευταία δέκα (10) χρόνια, και το χειρότερο ο αριθμός των ψηφοφόρων θα παραμένει στάσιμος, εύχομαι να μη μειώνεται.
 Είμαι σίγουρος ότι ορισμένοι συνάδελφοι, χθεσινοί συνοδοιπόροι, θα επικαλεσθούν, για το κείμενό μου αυτό, την πικρία μου, λόγω της μη εκλογής μου. Σαφώς είναι και αυτός ο λόγος, αλλά ο σπουδαιότερος είναι ότι θεωρούσα, με τις όποιες γνώσεις που μου προσέφερε η Υπηρεσία, χρήσιμη την συμμετοχή μου στο Δ.Σ., διαφορετικά δεν θα διεκδικούσα τη ψήφο σας, δεν θα ισχυριζόμουν και σήμερα ακόμη, ότι γνωρίζω, το συγκεκριμένο αντικείμενο, καλύτερα από συνυποψηφίους μου, οι οποίοι εκλέχθησαν στο νέο Δ.Σ..
Δεν μπορώ βέβαια να μη σχολιάσω και ορισμένες εμφάσεις που ακούστηκαν «περί αγωνιστών κλπ». Ηρεμία κύριοι συνάδελφοι, τα προηγούμενα τρία χρόνια δεν είχαμε αντίπαλο, συνάδελφοι υπήρχαν με διαφορετική άποψη για τα θέματα σύνθεσης του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ. Δεν συμφωνούσαμε μαζί τους, καταθέσαμε, λίγοι ομολογουμένως, τις δικές μας απόψεις, δεν υπήρξαν αντιπαραθέσεις με προσωπικό κόστος, πλην ενός, επομένως δεν χρειάζονται μεγαλοστομίες και περίσσια λόγια. Ας αφήσουμε λοιπόν τους αγωνιστές στο μεγαλείο τους και ας ασχοληθούμε εμείς ως απλοί άνθρωποι με τα καθημερινά μας θέματα.
Ως εδώ όμως, γιατί η ετυμηγορία των μελών είναι απολύτως σεβαστή.
Επιπρόσθετα θα ήθελα να αναφερθώ, επιγραμματικά, και σε ορισμένες σκέψεις μου, αναφορικά με τη λειτουργία του νέου Δ.Σ.
Η ομοιογένεια που παρουσιάζει η σύνθεση του νέου Δ.Σ., μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην προώθηση όλων εκείνων των θεμάτων που έχουν τύχει αρχικής επεξεργασίας από τους Συλλόγους Αποφοίτων ΑΣΣΥ [Αναβάθμιση Σχολών ΑΣΣΥ (πτυχίο), θέματα εξέλιξης, σταδιοδρομίας κλπ.].
Είναι χρήσιμο οι Σύλλογοι – Σύνδεσμοι των Αποφοίτων όλων των Παραγωγικών Σχολών (ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ) της Π.Α., όπως βεβαίως και τα Παραρτήματα, να αποτελέσουν τον καλύτερο Σύμβουλο του νέου Δ.Σ., την καλύτερη πηγή άντλησης προτάσεων – εισηγήσεων για θέματα μείζονος σημασίας, που αφορούν τους εν αποστρατεία αλλά και τους εν ενεργεία αξκούς.
Αυτό το τονίζω, γιατί αφ’ ενός μεν είμαι φανατικός υποστηρικτής των θεσμικών Ενώσεων και αφ’ ετέρου οι συνάδελφοι που συμμετέχουν στα Δ.Σ. των προαναφερόμενων Υπηρεσιών (ΝΠΔΔ – ΝΠΙΔ) είναι γνώστες των θεμάτων που μας απασχολούν. Με βάση τη θέση μου αυτή θεωρώ σκόπιμο να σημειώσω ότι η σύσταση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή των Συνδέσμων – Συλλόγων Αποφοίτων Παραγωγικών Σχολών ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ της Π.Α., θα αποτελέσει το «δούρειο ίππο» της ΕΑΑΑ, αφού το όργανο αυτό θα ενεργεί παράλληλα, επί των ίδιων σχεδόν θεμάτων, με αποτέλεσμα να απαξιωθεί περισσότερο στα μάτια των συναδέλφων η αποστολή και το έργο της Ένωσης.
Στηρίζουμε λοιπόν την Ένωσή μας, το σπίτι μας, και συμμετέχουμε όλοι στην αναβάθμισή της από τη θέση που μας επέλεξαν τα μέλη της, αλλά και ως ενεργοί πολίτες, μέσω των Δ.Σ. των Συλλόγων – Συνδέσμων και των Παραρτημάτων. Καλές και επιβεβλημένες είναι οι εκδηλώσεις και η κατάθεση στεφανιών (κοινωνική – τοπική προβολή), πιο ουσιαστική  όμως είναι η ενασχόληση και η κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων επί των προβλημάτων που απασχολούν το χώρο του Κλάδου μας.
Η υποβολή – επεξεργασία μιας προτάσεως είναι το πρώτο βήμα, το πιο εύκολο θα έλεγα, γιατί εξαρτάται από εμάς, η προώθηση όμως και η παρακολούθηση, με τις απαιτούμενες παρεμβάσεις, είναι αυτό που θα πρέπει να αποτελέσει ουσιαστικό μέλημα του νέου Δ.Σ., ώστε να έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Επιμονή λοιπόν και γνώση του αντικειμένου χρειάζεται για την προώθηση θεμάτων όπως, επανεξέταση του νομικού πλαισίου που ρυθμίζει τα θέματα λειτουργίας των Ενώσεων (εύκολες υποσχέσεις δόθηκαν από υποψηφίους για το θέμα αυτό, μακάρι να επαληθευτούν), σύνταξη Κανονισμού Λειτουργίας της Σχολής Υπξών Αεροπορίας (ΣΥΑ), όταν συσταθεί και όπως ονομασθεί, ισάξιου με αυτό, σε επιμέλεια και προσοχή, του Κανονισμού Λειτουργίας της Σχολής Ικάρων (άριστο κείμενο, ανάλογο της αποστολής και της ποιότητας του ανθρωπίνου δυναμικού της), αναγνώριση του πτυχίου της ΣΕΘΑ ως μεταπτυχιακού τίτλου και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που πολύ καλύτερα από εμένα γνωρίζουν οι Σύλλογοι  - Σύνδεσμοι Αποφοίτων των Παραγωγικών Σχολών της Π.Α.
Αγαπητοί συνάδελφοι, η Ένωση έχει το καθημερινό έργο της, που σίγουρα είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο, εάν όμως παραμείνει στους παραθερισμούς, στις εκδόσεις ταυτοτήτων και στις εκδηλώσεις μνήμης, τότε θα την ξεπεράσουν τα σημερινά προβλήματα των μελών της. Πρόθεσή μου ήταν, εφόσον αποτελούσα μέλος του Δ.Σ., να προτείνω τη σύσταση ομάδας εργασίας, με μοναδικό της έργο την κατάθεση προτάσεων, παρόμοιων με αυτές που προανέφερα, την επεξεργασία τους με τους συναρμοδίους φορείς (Παραρτήματα, Σύνδεσμοι – Σύλλογοι, Αποφοίτων ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ) και την εισαγωγή τους στο ανώτατο όργανο, που είναι το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ, για τελετή επεξεργασία – έγκριση, προκειμένου στη συνέχεια να υποβάλλονται στην Ιεραρχία (Στρατιωτική – Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ).
          Τελειώνοντας θα ήθελα να σημειώσω ότι το νέο Δ.Σ., απηλλαγμένο από παλαιές έριδες και προστριβές, τώρα πλέον δεν υπάρχει «αντίπαλο δέος», υπάρχει μια συμπαγής ομοιογένεια, έχει όλο το χρόνο να θέσει τους βασικούς στόχους του, να προγραμματίσει τις άμεσες ενέργειές του και ιδιαίτερα τα νέα μέλη του Δ.Σ., που έλαβαν εκατοντάδες ψήφους ο καθένας, είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του συνόλου των μελών της ΕΑΑΑ, αφού το μοναδικό τους μέλημα θα είναι η ενασχόλησή τους αποκλειστικά με την υλοποίηση των προγραμμάτων – στόχων της Ένωσής μας.
          Κύριοι συνάδελφοι, τα επόμενα τρία χρόνια η ΕΑΑΑ θα πρέπει να απογειωθεί, γιατί διαφορετικά, και το λέω με λύπη, θα απαξιωθεί από εμάς τους ίδιους και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεγάλη δύναμή μας είναι η συμμετοχή των συναδέλφων μας, χωρίς αυτή θα μείνουμε λίγοι για να διεκδικούμε τα συντρίμμια της.
                 
                                                                                      Γεώργιος Γκόγκου
                                                                       Σχης (ΣΔΓ) ε.α. (19ης σειράς ΣΥΔ)
                                                                              Μέλος του Δ.Σ. ΣΑΣΥΔΑ               "

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου