ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αναδρομική διεκδίκηση επιστροφής παρανόμως παρακρατηθέντων κρατήσεων (upd)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας θέτουμε υπόψη, συμπληρωματικό Ενημερωτικό Σημείωμα που λάβαμε από τα "Δικηγορικά Γραφεία Α. Κολιόπουλος - Γ. Ρεπανίδης". 

Σύμφωνα με αυτό, πέραν των παρανόμως παρακρατηθέντων κρατήσεων υπέρ Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) και Υγεινομικής Περίθαλψης, παράνομα υπολογίζεται και παρακρατείται, για τους ίδιους ακριβώς λόγους, και η κράτηση του ν. 4002/2011 (άρθρο 2 παρ.14 εδ.α Ν.4002/11), η οποία στο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ, εμφανίζεται στο πεδίο των κρατήσεων, ως "έκτακτη εισφορά (Ν4002/11)". Η κράτηση αυτή επιβάλλεται σε όσους συνταξιούχους του Δημοσίου δεν έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους, αφού πρώτα αφαιρεθεί η κράτηση της Ε.Α.Σ.

Τα Δικηγορικά Γραφεία, θα συμπεριλάβουν στις προηγούμενες διεκδικήσεις και αυτή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση των συνταξιούχων/αποστράτων.

Ο ΣΑΣΥΔΑ, είναι υποχρεωμένος να τονίσει για μια ακόμη φορά, ότι η επιλογή Δικηγορικού Γραφείου για την κατάθεση αγωγής, αποτελεί ατομική ευθύνη, αφού βέβαια ληφθεί υπόψη και η δυνατότητα μείωσης του κόστους σε περίπτωση ομαδικών αγωγών (20 ή 50 ενδιαφερομένων)

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΣΥΔΑ




Για να δείτε το Συμπληρωματικό Ενημερωτικό Σημείωμα και τα συνημμένα σε αυτό δικαιολογητικά, πατήστε εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου