ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

"Ιστορία Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας", τόμος Α΄ ( 1931-1950 )

Με την ανιδιοτελή προσφορά του "Μαριολοπούλειου – Καναγκίνειου Ιδρύματος Επιστημών Περιβάλλοντος" θα εκδοθεί, στο τέλος Απριλίου 2015, το εκπονηθέν από τον κ. Ευάγγελο Δ. Μαντή, Ταξίαρχο ε.α. Μετεωρολόγο (1ης σειράς ΣΥΔ) και Επίτιμο Πρόεδρο του ΣΑΣΥΔΑ, βιβλίο του με τίτλο "Ιστορία Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας", τόμος Α΄ ( 1931-1950 )


Έχει εξασφαλιστεί, με μέριμνα του Ιδρύματος, η έκδοση ικανού αριθμού αντιτύπων του βιβλίου, προκειμένου να γίνει η δωρεάν χορήγησή του και στην πλειονότητα των απόστρατων Μετεωρολόγων.

Προκειμένου να μεθοδευτεί από τον συγγραφέα καλύτερα η διανομή του βιβλίου αυτού στους ενδιαφερόμενους, καθορίστηκε από τον ίδιο η ακόλουθη όδευση, με την προϋπόθεση ότι οι επιθυμούντες έγκαιρα θα ενημερώσουν τους παρακάτω φορείς, από τους οποίους θα γίνει και η παραλαβή του.

α. Το Σύνδεσμο Αποφοίτων Σ.Ι. (ΣΑΣΙ) οι εξ αυτής (ΣΙ) προερχόμενοι απόστρατοι Αξιωματικοί Μετεωρολόγοι, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Αττικής. 

β. Τα Παραρτήματα ΕΑΑΑ Θεσσαλονίκης (Σμχο ε.α. Ι. Γιαπουτζίδη), Λάρισας (Σμχο ε.α. Στ. Μηνά) και Πατρών (Ασμχο ε.α.  Β. Χρόνη) οι απόστρατοι Μετεωρολόγοι προελεύσεως ΣΙ και ΣΥΔ, που διαμένουν στις ευρύτερες περιοχές τους.

γ. Το Σύλλογο Αποφοίτων ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ) οι εξ αυτής προερχόμενοι Μετεωρολόγοι, που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, αλλά και όσοι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους παραπάνω (α) και (β) φορείς.

Στους πρώην Διοικητές της ΕΜΥ το βιβλίο θα αποσταλεί από το Ίδρυμα

Τηλέφωνο Ευάγ. Δ. Μαντή 6978892775


Ο ΣΑΣΥΔΑ θα δέχεται τις δηλώσεις επιθυμίας :
   -   στο email του Συλλόγου ( sasyda@hotmail.gr ) ή 
   -   στο τηλ/fax : 210-3238449


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου