ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση της 22ας Σειράς ΣΥΔ

Την 20 Σεπτεμβρίου 2014, πραγμα-τοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση των αποφοίτων της 22ας σειράς ΣΥΔ.

Αρκετοί προσήλθαν στη Σκοτίνα διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα (από Κρήτη, Καλαμάτα, Τρίπολη, Λευκάδα, Αθήνα, Κομοτηνή, Σέρρες κ.λπ.).
Το πρωί του Σαββάτου, επισκεφθήκαμε τη Σχολή μας όπου επιδώσαμε πλακέτα με τα ονόματα όλων των συμμαθητών που αποφοίτησαν τον Νοέμβριο του 1978, και ευχαριστούμε τον Δκτή της ΣΥΔ Σμχο (Ι) Αθαν. Τζατζά και το προσωπικό της Σχολής για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν.
Με την επιστροφή μας στο ΚΕΔΑ Σκοτίνας, τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη των εκλιπόντων συναδέλφων μας και το βράδυ βρεθήκαμε πάλι όλοι στο χώρο του εστιατορίου για τη συνέχιση του προγράμματος.
Για τη βραδιά αυτή ευχαριστούμε τον Δκτή του ΚΕΔΑ Σκοτίνας Σμχο (Ι) Δημ. Μπουτσέλη και το προσωπικό (στρατεύσιμο και μόνιμο), για την συμβολή τους στην επιτυχημένη τους προσπάθεια ώστε να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά.
Ευχαριστούμε επίσης, τον εκπαιδευτή μας Σμχο ε.α. Δημ. Γλάχτσιο που μας τίμησε με την παρουσία του κατά την ξενάγηση στη Σχολή και ζωντάνεψε στιγμές νοσταλγίας.

Η οργανωτική επιτροπή
Σμχος ε.α. (ΥΟΚ) Στέφ. Κούτσικος
Σμχος ε.α. (ΥΠΛ) Δημ. Γκόβαρης
Ασχος ε.α. (ΥΠΛ) Νικ. Αναγνωστόπουλος

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου