ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου 003/2014




Αθήνα, 5 Δεκ 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το έτος 2002, απόφοιτοι της Σχολής μας, ίδρυσαν τον δικό μας Σύλλογο, τον "Σύλλογο Αποφοίτων Σχολής Υπξκών Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ)" στον οποίο σύντομα εγγράφηκε το σύνολο σχεδόν των αποφοίτων των δεκαπέντε πρώτων Σειρών.


Έκτοτε η δύναμη των εγγεγραμμένων Μελών έμεινε στάσιμη.

Σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά, ο ΣΑΣΥΔΑ, εκσυγχρονισμένος όσο ποτέ, επιχειρεί δυναμικά να ανοίξει τους ορίζοντές του και να προσκαλέσει το σύνολο των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξκών - Υπξκών που αποφοίτησαν από τη ΣΥΔ, στις τάξεις του.

Η δυναμική του Συλλόγου απαιτεί συλλογική προσπάθεια, απαιτεί συμπόρευση όλων των αποφοίτων της Σχολής μας και αυτό επιτυγχάνεται μόνο με την εγγραφή όλων των εν ενεργεία και αποστράτων στο δυναμολόγιό του.

Στην κατεύθυνση αυτή :

-     στην 6η Συνεδρίαση (26 Νοε 2014) του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η μαζική δωρεάν εγγραφή με απαλλαγή καταβολής της ετήσιας συνδρομής 2015, του συνόλου των αποφοίτων της 49ης και 50ης Σειράς. Το ίδιο θα ισχύει στο εξής, για κάθε επόμενη Σειρά αποφοίτησης.

-     στην 7η Συνεδρίαση (3 Δεκ 2014) του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ομόφωνα η άμεση συγκρότηση Μόνιμης Ομάδας Εργασίας που θα ασχολείται αποκλειστικά με Θέματα των Εν Ενεργεία ΣΥΔιτών. Εξυπακούεται ότι η υπόψη ομάδα θα επεξεργάζεται οποιοδήποτε αίτημα υπηρεσιακής φύσεως που θα τίθεται υπόψη της.


                                                                 Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου