ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Παράδοση – Παραλαβή Διοίκησης ΣΜΥΑ



Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Κωνσταντίνου Γιάνναρου, η τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), από τον Ταξίαρχο (Ι) Ζαχαρία Γρίβα στον Ταξίαρχο (Ι) Γεώργιο Κυριάκου, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών, Διοικητές των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας και των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ Π.Α.

Ο ΣΑΣΥΔΑ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Ταξχο (Ο)ε.α. Γέωργιο Ρούσσο και το Γεν.Γραμματέα Σγό (ΥΔΚ)ε.α. Ηλία Ντούβλη.

Στη διάρκεια της μικροδεξίωσης που ακολούθησε, ο κ. Πρόεδρος απένειμε στον αποχωρούντα Δκτή Ταξίαρχο (Ι) Ζαχαρία Γρίβα αναμνηστική πλακέτα του Συλλόγου, λέγοντάς του πως "σήμερα, παράλληλα με την παράδοση των καθηκόντων σας του Δκτή ΣΜΥΑ, παραδώσατε και τα καθήκοντα του Δκτή ΣΤΥΑ-ΣΥΔ κάτι που οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους παρευρισκόμενους. Σε κάθε περίπτωση σας Συγχαίρουμε διότι κατά τη διάρκεια της θητείας σε αυτή τη νευραλγική θέση, συνεχίσατε "το οικοδόμημα" της Σχολής, στα γερά θεμέλια του προκατόχου σας Ταξχου (Ι) κ. Φασούλα".

Tο Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου