ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Συνεστίαση ΣΑΣΥΔΑ 2019


Πραγματοποιήθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Συνεστίαση ΣΑΣΥΔΑ, στην αίθουσα δεξιώσεων "Παλατάκι" στην Καλλιθέα, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.

Μεγάλη και αυτή τη φορά η προσέλευση των εκλεκτών προσκεκλημένων μας, των Επιτίμων και Τακτικών Μελών και Συνδρομητών του Συλλόγου, συναδέλφων όλων των προελεύσεων, φίλων του Συλλόγου και της Πολεμικής μας Αεροπορίας και εκπροσώπων των Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΣΥ των Ε.Δ.

Την ΕΑΑΑ φέτος εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος της Υπτχος ε.α. Παύλος Χρήστου, ο Δνων Σύμβουλός της Ασμχος ε.α. κ. Ιωάννης Κρανιάς και οι ΣΥΔίτες μέλη του Δ.Σ. της κ.κ. Αθανάσιος Πάνος-Σμχος ε.α. και Ηλίας Ντούβλης-Σγός ε.α.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούσσος ανέφερε ότι "η χώρα μας βρίσκεται υπό το βάρος σοβαρών προβλημάτων εθνικών, οικονομικών και κοινωνικών, γι' αυτό θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ενωμένοι, δυνατοί και σε εγρήγορση" συνεχίζοντας δε, τόνισε πως "η σημερινή παρουσία σας και η συνεχής στήριξη στο Σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια, δίνει τη δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο, να προβάλει και να προωθήσει για επίλυση, τα θέματα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, είτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είτε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καθώς και στην ίδια την Ένωσή μας". Κλείνοντας, ευχήθηκε ολόψυχα σε όλους "να έχουν μια δημιουργική χρονιά και ο Θεός να είναι μαζί τους".

Στο τέλος της εκδήλωσης, διανεμήθηκαν δωρεάν κατόπιν κληρώσεως, πλούσια δώρα.

Τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση πραγματοποίησε ο ακούραστος Αναπληρωτής Κοσμήτορας κ. Παναγιώτης Κοκμοτός.

Το Γραφείο Τύπου ΣΑΣΥΔΑ




δείτε το video της εκδήλωσης εδώ


( ακολουθούν φωτο της εκδήλωσης )







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου