ΖΗΤΟΥΜΕ την ουσιαστική ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των Α.Σ.Σ.Υ. με αναγνώριση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ______________ διατίθεται Ρολόι Τοίχου - τιμή 10€ ανά τεμάχιο, Καρφίτσα Πέτου - τιμή 2,5€ ανά τεμάχιο και Κούπα - τιμή 5€ ανά τεμάχιο

μην ξεχάσω ...

μην ξεχάσω ...

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση Πεσόντων αποφοίτων ΣΥΔ


Το Σάββατο, 16 Δεκ 2017 και ώρα 10:30, ο Σύλλογος, τέλεσε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης, την ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση των πεσόντων την ώρα του καθήκοντος συναδέλφων και των λοιπών θανόντων αποφοίτων της Σχολής μας.
Στην τελετή, πέραν των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέστησαν ο Διοικητής της ΣΜΥΑ – Ταξχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας ως εκπρόσωπος του κ.Α/ΓΕΑ με πολυμελή αντιπροσωπεία Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Δοκίμων Υπαξιωματικών ΣΜΥΑ, εκπρόσωπος του κ. Δ/ΔΑΥ, εκπρόσωπος του κ. Δ/ΔΑΕ, εκπρόσωποι Ενώσεων-Συνδέσμων-Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ-Πεσόντων-Βετεράνων της Π.Α. και μέλη των οικογενειών Πεσόντων & Θανόντων.
Στη σύντομη ομιλία του, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούσσος-Ταξχος (Ο)ε.α. ανέφερε τα εξής:
"Κύριε Ταξίαρχε - Διοικητά της ΣΜΥΑ και εκπρόσωπε του κ. Α/ΓΕΑ,
Κύριε εκπρόσωπε του κ. Δ/ΔΑΥ,
Κύριε εκπρόσωπε του κ. Δ/ΔΑΕ,
Κύριοι Πρόεδροι & εκπρόσωποι Ενώσεων-Συνδέσμων-Συλλόγων Αποφοίτων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ-Πεσόντων-Βετεράνων της Π.Α.,
Αγαπητά μέλη των οικογενειών Πεσόντων & Θανόντων συναδέλφων αποφοίτων ΣΥΔ,
Κυρίες και Κύριοι,
Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, για να τιμήσουμε τους πεσόντες και θανόντες Αεροπόρους προέλευσης ΣΥΔ.
Ο Σύλλογός μας αναγνωρίζει, εδώ και χρόνια, αφενός μεν, τη θυσία των πεσόντων συναδέλφων την ώρα του καθήκοντος και αφετέρου, διατηρεί τη μνήμη αυτών που πρωτοστάτησαν στην ίδρυσή του.
Ευχόμαστε οι δέκα, αυτοί τουλάχιστον, συνάδελφοί μας, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της Πατρίδας και της Πολεμικής Αεροπορίας μας, να είναι οι τελευταίοι των πεσόντων αδελφών μας Αεροπόρων.
Αιωνία τους η Μνήμη "
Ακολούθως, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Μετά το πέρας της τελετής, ο Σύλλογος παρέθεσε καφέ στους παριστάμενους, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου